Kapital Partner forestår succesfuld kapitaltilførsel til First North selskab

Kapital Partner har rådgivet Nexcom [NEXCOM] omkring kapitalstruktur og har bistået selskabet i forbindelse med selskabets kapitalrejsning via en privatplacering. Kapital Partner har således endnu en gang i år succesfuldt assisteret et selskab på Nasdaq First North med kapitaltilførsel trods de p.t. svære tider på de finansielle markeder, som bl.a. har resulteret i faldende aktiekurser og lav likviditet, hvilket vækstbørsselskaberne i særlig grad er blevet ramt af.

Vækstselskaber bliver typisk ramt hårdest i forbindelse med negative finansmarkeder, da forretningsmodellen er baseret på cash flow negativ vækst, og derfor har behov for kontinuerlige kapitaltilførsler. Som børsnoteret selskab er mulighederne for kapitaltilførsel væsentlig bedre end for private selskaber, da puljen af investorer er væsentlig større, og da investorerne efterfølgende har væsentligt nemmere ved at sælge deres aktier.

Offentlige emissioner sker typisk med en rabat til markedskursen, og aktiemarkederne inddiskonterer relativt hurtigt muligheden herfor ved at handle aktiekursen ned. Det er derfor væsentligt for selskaber i meget god tid inden behovet for en kapitaludvidelse, foretager kapitalrejsningen. Herved kan det også ske via en privatplacering, der normalt som minimum skal ske til markedskursen, hvilket er til gavn for alle aktionærerne.

Kapital Partner er foruden finansiel rådgiver for Nexcom også selskabets Nasdaq Certified Adviser samt assisterer selskabet i forbindelse med Market Relations.
Kapital Partners investeringscase på Nexcom kan ses her.

Kapital Partner rådgiver og assisterer selskaber på alle de skandinaviske børser og vækstbørser, som f.eks. Nasdaq First North, Spotlight og Euronext Growth, i forbindelse med kapitaltilførsler og M&A transaktioner.

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email