Karriere

Kapital Partner

Jernbanegade 4, 3. th. 
1608 København V
kapitalpartner.dk

+45 8988 7846

Del:

Kapital Partner er en voksende corporate finance virksomhed beliggende ved Rådhuspladsen i København. Vi hjælper primært danske selskaber og nordiske selskaber inden for healthcare med kapitaltilførsel, børsnotering, samt M&A. Dertil analyserer vi aktier og aktiemarkederne, driver egne aktieindeks, informerer om børsnoteringer, samt hjælper børsnoterede selskaber med Investor Relations og Market Relations.

Vi søger kontinuerligt efter nye medarbejdere med erfaring fra corporate finance og aktiemarkederne.

På nuværende tidspunkt søger vi specifikt følgende profiler:

Aktieanalytiker/equity analyst

Vi søger en aktieanalytiker med erfaring fra selvstændig analyse af aktier. Ansvarsområderne vil primært bestå i aktiemarkedsrettet kommunikation på skrift og med video samt afholdelse af webinarer m.v. Dertil deltagelse i corporate finance aktiviteter. Flydende dansk og engelsk i skrift og tale er påkrævet.

Life Science Specialist

Kapital Partner har fokus på den nordiske life science sektor i relation til kapitaltilførsel, børsnotering og markedsrelationer post IPO. Vi søger en specialist med sektorerfaring fra et finansielt perspektiv – f.eks. som aktieanalytiker eller fra corporate finance. Ansvarsområderne vil bestå i både corporate finance aktiviteter og i aktiemarkedsrettet kommunikation. Flydende dansk og engelsk i skrift og tale er påkrævet.

Corporate Finance Specialist

Kapital Partner er primært engageret inden for kapitalfremskaffelse (ECM), herunder kapital til private selskaber, børsnoteringer i Danmark og Sverige samt secondary offerings. Sekundært er vi aktive inden for M&A og DCM. Vi søger en specialist med erfaring inden for corporate finance, herunder med projektstyring og udarbejdelse af investormateriale (prospekter, virksomhedsbeskrivelser og investordecks m.v.). Flydende dansk og engelsk i skrift og tale er påkrævet.

Kontakt Partner, Jesper Ilsøe, for nærmere Information om stillingerne. 

Få flere oplysninger på www.kapitalpartner.dk samt på vores Linkedin og Facebook sider.

Følg os: