Kapitalfremskaffelse

Forside» Corporate Finance» Kapitalfremskaffelse   

Vi hjælper med tilførsel af kapital til selskaber – både egenkapitalfinansiering og lånekapital – herunder hybridaktier, virksomhedslån, grønne obligationer, struktureret finansiering, konvertible lån, m.v. Vi har et stort netværk inden for HNWI, family offices, investeringsselskaber, fonde og institutionelle investorer. Dertil har vi et netværk af investorer med særlig interesse for investering i selskaber i relativ tidlig fase, herunder investering i selskaber på vej mod en børsnotering eller anden større investeringsrunde.

Vi hjælper både private selskaber og børsnoterede selskaber, og for sidstnævnte både med offentlige emissioner, herunder fortegningsemissioner, privatplaceringer og accelerated bookbuilding. Vi er engagerede i alle dele af processen fra beslutning om størrelse og struktur på kapitaltilførslen, over udarbejdelse af investeringscase og investormateriale til investorkontakt, forhandling og closing.

Vi har stor erfaring inden for struktureret finansiering, herunder konvertible lån, PIPEs, aktielån, equity lines of credit o.l., Vi både sourcer kapitalen blandt lokale, regionale og internationale investeringsselskaber og -fonde, samt rådgiver selskaber med forhandling og indgåelse af disse.

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email