Market relations

Forside» Aktiemarkedservice Market Relations   

Foruden selskaberne på de nordiske hovedbørser, er der ca. 1.000 selskaber noteret på de nordiske vækstbørser. Som ikke-large cap selskab, opnås investorernes opmærksomhed, forståelse og ikke mindst investérbare midler derfor ikke uden en væsentlig og ikke mindst kontinuerlig indsats.

Investorernes interesse og forståelse for selskabet og dets investeringscase er helt afgørende for handlen med selskabets aktier (likviditet) og dermed også for kursdannelsen for aktierne. Mange selskaber opdager for sent, at de ikke har sørget for at opretholde en interesse for selskabet og likviditet i aktien, hvilket medfører en negativ spiral med faldende omsætning og aktiekurs. En sådan situation kan gøre det yderst vanskeligt for selskabet at tiltrække yderligere kapital, og dermed udnytte en af de væsentligste grunde og muligheder for at være børsnoteret.

Kapital Partner har mangeårig erfaring med kommunikation til aktiemarkederne – såvel de private investorer som de institutionelle investorer. Denne erfaring giver vi videre til selskaberne gennem vores Market Relations koncept, der er rettet mod nordisk noterede selskaber.

Market Relations er således skabt til at øge likviditeten i selskabets aktier samt opnå større kendskabsgrad i aktiemarkedet for investeringscasen, og dermed også forbedre mulighederne for kapitaltilførsel, uanset om dette sker ved et offentlig udbud eller ved en privatplacering. Med Market Relations skabes kontinuerligt digital, omnichannel markedsføring af selskabet og investeringscasen, herunder gennem analyser, egen hjemmeside, webinarer, videoer, interviews m.v.

Klik her for præsentation af Market Relations. Kontakt Jesper Ilsøe for yderligere information.

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email