First North Rocks!

Nasdaq First North-toget fortsætter i høj fart. Penneos børsnotering blev overtegnet mere end 400% (og steg mere end 100% på første handelsdag) og Monsensos IPO blev overtegnet mere end 100%. First North indekset fortsætter med at outperforme C25 – drevet at bl.a. spilselskaber, software og ehandel. 

First North er næsten tilbage til før Covid-19

First North har klaret sig bedst

First North indekset fortsætter med at klare sig bedre end C25 og nærmer sig nu toppen før Covid-19 sendte alle aktier ned. Med næsten 400 selskaber noteret på First North er der flere investeringsmuligheder her end de få large caps, og samtidig er der på First North flere selskaber, der bliver mindre berørt eller ligefrem positivt berørt af Covid-19.

Performance drevet af overraskende sektor 

Spilselskaberne driver væksten

Consumer goods er den sektor, der har klaret sig bedst i år og i særlig grad siden aktierne nåede bunden. Der skyldes i høj grad spilselskaber og andre online virksomheder som ehandel m.fl., der har haft kronede dage under lock-downs. 

Embracer Group (EMBRACb) med et afkast i år på 54%, StillFront Group (SFRG) med et afkast i år på 85% og Paradox Interactive (PDXI) med et afkast på 44% YTD er nogle af de bærende aktier for den udvikling.

200% kursstigninger i maj

I maj har det bl.a. været softwareselskaber og ehandel, der har haft den bedste kursudvikling med Zutec Holding og e-commerce virksomheden  NET Trading – begge med et afkast for maj på over 150%. De danske selskaber 5Th Planet (spilselskab) og Confereize (arrangementsoftware) er med på listen over selskaber med mere end 100% afkast i maj.

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email