Vi udsender løbende forskellige nyhedsbreve om aktuelle investeringsmuligheder, kapitalmarkederne, aktuelle børsnoteringer og emissioner m.v. Hvis du er interesseret i at deltage i forhåndstegninger til børsnoteringer, deltage i privatplaceringer, herunder pre-IPO’s eller lignende, så meld dig ind i vores netværk Investornetværket her. 

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret
*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email