Curasight – vi nærmere os kurstriggere og aktien kan stadig købes billigt

Vi forventer, at Curasight i løbet af de kommende uger vil offentliggøre en opdateret strategiplan og fase IIb data på glioblastom (aggressiv hjernecancer) i uTRACE. Begge events er afgørende kurstriggere i forhold til vores investeringscase, som kan ses her.

Curasight er et klinisk fase II selskab (som er den midterste fase i udviklingen af et nyt produkt frem mod markedet) med en teknologi, der er bygget op omkring uPAR-receptoren, som er en biomarkør, der udtrykkes i de fleste solide cancerformer. Curasight opererer inden for diagnostik og behandling af forskellige kræftsygdomme. Selskabet har udviklet en radiofarmaceutisk platform, uTRACE, der kan benyttes både til diagnostik og til behandling af cancer. uTRACE som anvendes til cancerdiagnostik har været anvendt i mere end 400 patienter i en række afsluttede og igangværende investigator-initierede klinisk fase II studier, og uTREAT har succesfuldt været anvendt til behandlingen af cancer i translationelle studier.

Se også: Tre selskaber med stærk pipeline fremgang kan stadig købes billigt – se hvilke

Vi ser med stor interesse frem mod offentliggørelsen af den opdaterede strategiplan, som ventes i løbet af de kommende uger. Vi forventer her at få mere indsigt i forretningen gående fremad og vil have særligt fokus på, hvordan selskabet vil accelerere strategien for uTRACE and uTREAT, hvilket vi forventer vil kunne have en positiv kursreaktion. Prissætningen og markedet for terapeutiske produkter ligger generelt meget højere end tilsvarende diagnostiske produkter. Den største værdi for Curasight ligger derfor på længere sigt efter vores vurdering i uTREAT platformen, eksempelvis vurderes markedet for diagnostik af glioblastom i USA og Europa til at være på EUR 195 mio. per år, mens markedet for behandlinger vurderes at ligge på EUR 5,1 mia. uTREAT platformen er pt. i præklinisk udvikling og bærer derfor stadig en højere risiko end uTRACE platformen, som er i klinisk fase II, hvoraf 3 afsluttede studier allerede har vist lovende resultater.

Se også: Q1’22 – Det kører derudaf med nye indikationer

Dernæst er vi også frem mod offentliggørelsen af fase IIb data på glioblastom (aggressiv hjernecancer) i uTRACE, som kan bane vejen for en amerikansk FDA godkendelse i 2025, hvilket vi venter vil favorisere aktiekursen. I det første trin i afprøvningen af nye målrettede radionuklider er studiet af biodistribution, hvor både bindingen til de implanterede humane glioblastomtumorer såvel som distribution til organer testes. Bindingen til tumoren skal være tilstrækkelig høj til at muliggøre et terapeutisk respons, og biodistributionen til organer skal være sådan, at alvorlige bivirkninger er usandsynlige. Gode fase IIb data vil, efter vores vurdering, også sænke den generelle selskabs risiko, da vi ser et stærkt read-across til de øvrige indikationer.

Se også: Key Take-aways fra vores Life Science Seminar den 18. maj

Aktiekursen i Curasight ligger ÅTD nede med ca. 57% på trods af have leveret på udviklingen af pipelinen som bl.a. tæller en udvidelse med to nye indikationer. Curasight er aktuel med to potentielle kurstrigger i de kommende uger, som vi venter vil kunne favorisere aktiekursen. 

Disclaimer

Curasight Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Curasight Investeringscase

Seneste om Curasight

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email