Audientes – kommercialiseringen af Ven kører efter planen

Audientes har i dag offentliggjort sit regnskab for 2021 med resultater, som efterlever forventningerne. I 2021 realiserede selskabet målet om at kommercialisere dets selvtilpassende høreapparat, Ven, hvor Audientes gik fra en fungerende prototype til det endelige produkt. Audientes startede også masseproduktion og fik markedsgodkendelse på det indiske marked i begyndelsen af 2022.

Hermed lever selskabet op til en væsentlig kurstrigger i vores investeringscase, nemlig kommerciel lancering af sit lavpris-kvalitetshøreapparat.

For 2022 forventer Audientes at levere en omsætning på DKK 23-27 mio. primært baseret på distributionssetuppet i Indien, og et EBITDA-resultat på DKK -13 til -15 mio. Dette skyldes forskning og udvikling af fremtidige produkter, hvor der fokuseres på nye FDA- og CE/MDR-versioner til det amerikanske og europæiske marked.

Millioner af mennesker får ikke afhjulpet deres høretab, da de ikke har råd til et godt høreapparat, hvor prisen for et sæt typisk ligger i niveauet DKK 10.000 – 16.000. Prisen for Audientes’ selvjusterende kvalitets høreapparat er derimod kun ca. DKK 2.000. Audientes er dermed unikt positioneret mod personer som ikke har råd til et fra de store producenter, som f.eks. mellemindkomstgrupper i Indien, Asien og USA.

Aktiekurs udvikling det seneste år

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email