Proof of concept peger mod fortsat kursfest

Lifecare, der udvikler en unik monitor til sukkersygepatienter, har meddelt positive foreløbige data fra deres kliniske pilotstudie (i mennesker). Data viser, at Lifecare’s unikke Sencell måler variationer i glukoseniveauer på samme niveau som andre systemer. Pilotstudiet fortsætter derfor og giver grundlag for en fortsat kursfest – på 176% i år.

Lifecare: Ticker: LIFE | Kurs: NOK 4,70 | Market Cap.: NOK 497 mio. | YTD kursudvikling: 176%

Om Lifecare
Lifecare er et Medtech selskab, der udvikler en smart og revolutionerende, biosensor, der indført i f.eks. håndleddet kontinuerligt monitorerer glukoseniveauet (sukker) i blodet og viser det via f.eks. et smart watch. Dette har de mere end 500 millioner patienter med diabetes stort behov for, men p.t. er blodprøvetagning flere gange dagligt den mest anvendte metode. Lifecares sensor kan også anvendes til detektering af andre biomakører, men p.t. er selskabets fokus diabetes og at lancere Sencell Glucose i 2024.

Læs hele investeringscasen for Lifecare og bliv klogere på kommende kurstriggers

Positive data forventet nu og på sigt
I midten af september 2022 meddelte Lifecare, at man havde underskrevet en hensigtserklæring om at udvikle en produktionsfacilitet, hvilket indirekte kunne tolkes som en indikator for at data fra studiet ville være positive

Læs også: Lifecare-aftale indikerer positive studiedata

Det nuværende kliniske studie i mennesker involverer i alt 15 mennesker, hvoraf 5 har type 1 diabetes. Studiet forventes færdigt i oktober, og det er forventeligt at data fra studiet vil være positive, og vil bevise, at Lifecares Sencell teknologi fungerer i mennesker. Markedet har til dels indpriset de forventelige positive data, men igangsætningen af efterfølgende større klinisk studie kan få indvirkning på aktiekursen.

Kursfest
I takt med at Lifecare i år har været godt på vej mod at vise proof of concet, er aktiekursen steget. Selvom selskabet vil have behov for kapitaltilførsel, er der gode muligheder for en fortsat positiv nyhedstrøm og kurstriggers.

Kursudvikling for Lifecare AS vs Kapital Partners Healthcare Index

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Lifecares vej mod lancering samt godkendelse af "diabetessensoren" i 2023

Afspil video

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email