Ingen “repair issue” i Lifecare

Lifecare handles til NOK 2,5 og således til kursen for den netop gennemførte privatplacering, og der er derfor ikke behov for en offentlig emission til samme kurs. Emissionen på op til 3 mio. aktier er derfor aflyst.

Lifecare: Ticker: LIFE | Kurs: NOK 2,50 | Market Cap.: NOK 260 mio. | YTD kursudvikling: 47%

Lifecare er et Medtech selskab, der udvikler en smart og revolutionerende, biosensor, der indført i f.eks. håndleddet kontinuerligt monitorerer glukoseniveauet (sukker) i blodet og viser det via f.eks. et smart watch. Dette har de mere end 500 millioner patienter med diabetes stort behov for, men p.t. er blodprøvetagning flere gange dagligt den mest anvendte metode. Lifecares sensor kan også anvendes til detektering af andre biomakører, men p.t. er selskabets fokus diabetes og at lancere Sencell Glucose i 2024.

Læs mere: Læs hele investeringscasen for Lifecare og bliv klogere på kommende kurstriggers

Markedskursen er under den teoretiske kurs
Aktiekursen på Lifecare faldet fra NOK 3,40 før annonceringen af privatplaceringen til kurs NOK 2,50. Den teoretiske aktiekurs kurs på 3,2. Ved kursen NOK 2,50 handler aktier således under den teoretiske kurs.

Kursudvikling for Lifecare AS vs. Kapital Partners Healthcare Index

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Lifecares vej mod lancering samt godkendelse af "diabetessensoren" i 2023

Afspil video

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email