Lifecare-aftale indikerer positive studiedata

Lifecare har i dag underskrevet en hensigtserklæring (LOI) med Innovationspark Mainz om at udvikle en produktionsfacilitet i Mainz til produktion af Lifecares sensorer.

Lifecare: Ticker: LIFE | Kurs: NOK 4,41 | Market Cap.: NOK 452 mio. | YTD kursudvikling: 172%

Diabetikere skal flere gange dagligt skal tjekke deres blodsukkerniveau. Dette gøres typisk ved en blodprøve. Lifecare har udviklet en sensor (Sencell), der indført under huden kontinuerligt monitorerer blodsukkerniveauet.

Igangværende studie for Sencell

Lifecare er igang med sit første kliniske studie i mennesker (LFS-SEN-001). Studiet involverer 10 raske personer og 5 patienter med type 1 diabetes. Studiet har til formål at vise, at Lifecares koncept virker, og det forventes færdigt i september. Såfremt studiet bliver succesfuldt vil større kliniske forsøg blive igangsat.

Ny produktionsfacilitet i Mainz

Lifecares aftale med Innovationspark Mainz om produktionsfaciliteter til Sencell indikerer, at Lifecare har opnået positive data eller i hvert fald har en formodning om at få det. Eventuelle positive studiedata anses som en væsentlig kurstrigger.

Stort markedspotentiale

Lifecare deltager i EU-projektet FORGETDIABETES, der har til formål at udvikle en implanterbar kunstig bionisk bugspytkirtel. Lifecare bidrager med sensorinnovationer, og projektet modtog i 2020 3,9 MEUR i finansiering fra Europa-Kommissionen. En ekspertgruppe fra Europa-Kommissionen betegner desuden Lifecares sensorinnovationer som værende markedsklar og blandt top 14% innovationer, der har modtaget finansiering fra Europa-Kommissionen.

Kursudviklingen for Lifecare år til dato

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Lifecares vej mod lancering samt godkendelse af "diabetessensoren" i 2023

Afspil video

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email