God brugervækst og syv millioner aktive brugere

CASE: MDUNDO.COM

Den mest stigende aktie på First North i marts

Mdundo.com A/S har i dag (9. feb.) offentliggjort halvårsrapport for perioden 1. juli – 31. december, hvor stærk bruger- og musikvækst er centralt.

Stærk brugervækst

Ved afslutning af perioden i december 2020 havde Mdundo en stigning i unikke aktive brugere på 39% i forhold til juni 2020. Således vækstede selskabet til 7,0 mio. unikke aktive brugere, hvilket står på linje med selskabets mål om at opnå 8,5 mio. unikke aktive brugere i juni 2021 og 18 mio. unikke aktive brugere i juni 2022.

Solidt musikkatalog

Lokal musik er centralt for enhver musiktjeneste i verden, men i Afrika er der ikke de samme muligheder for at opnå adgang til lokalt produceret musik, der ofte er lavet uden et pladeselskab. Mdundo har dog bevist deres evne til samle musikken og har således med de ca. 262.000 musiknumre uploadet til Mdundo.com oplevet en 58% vækst fra 2019 til 2020. Hertil kommer dog også de 1,4 mio. international musiknumre, som Mdundo også har samlet i deres musikkatalog. 

Fine vilkår

Periodens nettomsætning udgør 1,3 MDKK, hvilket er en stigning på 50,6% i forhold til samme periode forrige år. Periodens EBIT-resultat var på -2,1 MDKK, og resultatet efter skat var på -2,97 MDKK. Dette stemmer overens med selskabets vækststrategi, hvor fokusset på at øge kendskabsgraden tilstrækkeligt går forud for igangsættelse af kommercielle tiltag, der driver indtjeningen. Selskabet forventer, at omsætningen stiger med 135% fra 2019/20 til 2020/21 (4,1 MDKK), mens EBITDA forventes i niveauet -13,1 MDKK i 2020/21. Dette sker som følge af en aggressiv investering i brugervækst, geografisk ekspansion samt produktudvikling. Denne burn rate er direkte forbundet med missionen om inden for få år at være den primære panafrikanske musiktjeneste og have 18 mio. unikke månedlige brugere medio 2022. Og denne mission hjælpes godt på vej af den nuværende likvidbeholdning på ca. 35 MDKK. På trods af gode nyheder og vækst er aktien faldet ca. 20% siden børsnoteringen, men hvis de fortsætter med at levere, kan det være, det vender.

Disclaimer: Kapital Partner er certified adviser for selskabet. Enhver information eller analyse i denne artikel er ikke et tilbud om at sælge eller købe værdipapirer. Før du træffer nogen beslutning eller tager nogen handlinger, bør læsere konsultere en kvalificeret professionel investeringsrådgiver. Kapital Partner er ikke ansvarlig for tab opretholdt af enhver person, der er afhængig af denne publikation. Læsere forventes at udføre deres egen due diligence, inden de træffer investeringsbeslutninger.

Disclaimer

Mdundo Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Mdundo Investeringscase

Quick Take: Webinar med CEO Nielsen Nielsen - MDUNDO 08.02.23

Afspil video

Sensete om Mdundo

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email