God brugervækst og syv millioner aktive brugere

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

CASE: MDUNDO.COM

Den mest stigende aktie på First North i marts

Mdundo.com A/S har i dag (9. feb.) offentliggjort halvårsrapport for perioden 1. juli – 31. december, hvor stærk bruger- og musikvækst er centralt.

Stærk brugervækst

Ved afslutning af perioden i december 2020 havde Mdundo en stigning i unikke aktive brugere på 39% i forhold til juni 2020. Således vækstede selskabet til 7,0 mio. unikke aktive brugere, hvilket står på linje med selskabets mål om at opnå 8,5 mio. unikke aktive brugere i juni 2021 og 18 mio. unikke aktive brugere i juni 2022.

Solidt musikkatalog

Lokal musik er centralt for enhver musiktjeneste i verden, men i Afrika er der ikke de samme muligheder for at opnå adgang til lokalt produceret musik, der ofte er lavet uden et pladeselskab. Mdundo har dog bevist deres evne til samle musikken og har således med de ca. 262.000 musiknumre uploadet til Mdundo.com oplevet en 58% vækst fra 2019 til 2020. Hertil kommer dog også de 1,4 mio. international musiknumre, som Mdundo også har samlet i deres musikkatalog. 

Fine vilkår

Periodens nettomsætning udgør 1,3 MDKK, hvilket er en stigning på 50,6% i forhold til samme periode forrige år. Periodens EBIT-resultat var på -2,1 MDKK, og resultatet efter skat var på -2,97 MDKK. Dette stemmer overens med selskabets vækststrategi, hvor fokusset på at øge kendskabsgraden tilstrækkeligt går forud for igangsættelse af kommercielle tiltag, der driver indtjeningen. Selskabet forventer, at omsætningen stiger med 135% fra 2019/20 til 2020/21 (4,1 MDKK), mens EBITDA forventes i niveauet -13,1 MDKK i 2020/21. Dette sker som følge af en aggressiv investering i brugervækst, geografisk ekspansion samt produktudvikling. Denne burn rate er direkte forbundet med missionen om inden for få år at være den primære panafrikanske musiktjeneste og have 18 mio. unikke månedlige brugere medio 2022. Og denne mission hjælpes godt på vej af den nuværende likvidbeholdning på ca. 35 MDKK. På trods af gode nyheder og vækst er aktien faldet ca. 20% siden børsnoteringen, men hvis de fortsætter med at levere, kan det være, det vender.

Disclaimer: Kapital Partner er certified adviser for selskabet. Enhver information eller analyse i denne artikel er ikke et tilbud om at sælge eller købe værdipapirer. Før du træffer nogen beslutning eller tager nogen handlinger, bør læsere konsultere en kvalificeret professionel investeringsrådgiver. Kapital Partner er ikke ansvarlig for tab opretholdt af enhver person, der er afhængig af denne publikation. Læsere forventes at udføre deres egen due diligence, inden de træffer investeringsbeslutninger.

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev? Udfyld venligst formularen nedenunder. 

Leave a Replay

Udvalgte cases
Arrangementer
Dias 1 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 2 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 3 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her