Evaxion Biotech – Afslutter produktionen af de unikke produkter for hver cancerpatient i de kliniske studier med EVX-02

Del indlægget på følgende platforme:

Evaxion Biotech kunne i dag meddele, at selskabet nu har afsluttet produktionen af ​​de unikke produkter for hver cancerpatient i de kliniske studier med EVX-02. Dette udgør milepæl for selskabet i forbindelse med kampen mod cancer, da selskabet har vist, at den komplekse produktionskæde er gennemførlig, og at der kan leveres helt unikke, personaliserede DNA-vacciner inden for et kritisk tidsvindue.

EVX-02 til behandling af adjuverende melanom (patienter, som har fået fjernet tumor fuldstændigt kirurgisk, men hvor der er høj risiko for tilbagefald) Foreløbige data fra fase I/II studiet med EVX-02 fra de første patienter viste T-celleaktivering, selv i assays, som ikke var blevet præstimuleret. Evaxion vil derfor fortsætte med at generere flere data fra studiet med det formål at påbegynde et fase 2b studie med EVX-02 til behandling af adjuverende melanom i H1’22.

Læs også: Aktien kom under pres efter uoverensstemmelser omkring patent

Evaxion Biotech er et dansk bioterapeutisk selskab noteret i USA, som anvender AI-baserede platforme til bl.a. at udvikle immunterapier til behandling af cancer (PIONEER platformen). Lovende data fra de to igangværende kliniske programmer EVX-01 til behandling af metastatisk melanom (metastatisk modermærkecancer) og EVX-02 til behandling af adjuverende melanom (patienter, som har fået fjernet tumor fuldstændigt kirurgisk, men hvor der er høj risiko for tilbagefald) vil efter vores vurdering bane vejen for yderligere katalysatorer på kort sigt.

Læs også: Biotech – Should I stay or should I go

Læs også: 10 udvalgte selskaber har taget kampen op i mod cancer på en ny måde

Læs også: Er du interesseret I selskaber med nærtstående kurstriggers? Så skal du kigge her

Printervenlig version af artiklen.

Evaxion Biotech Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.


*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Evaxion Biotech Investeringscase

Seneste om Evaxion Biotech

Investormøder

Tilmeld Dig vores Arrangementer

ONLINE SEMINAR – 18. maj kl. 10 

Eksisterende sygdomme, nye behandlingsmetoder, oversete aktier

wEBINAR – 19. maj kl. 15 

Danmarks billigste SaaS-aktie – Nexcom

Disclaimer

Kapital Partner udfører eller har inden for de seneste 12 måneder udført corporate finance, market relations, investor relations, Certified Adviser eller andre rådgivningsaktiviteter for følgende børsnoterede selskaber: Biosergen, InterMail, Pila Pharma, Hypefactors, Curasight, Evaxion, Re-Match, Audientes, Mdundo.com, Nexcom.