Bioporto: Rekrutteringen af patienter til NGAL nyretesten forsinkes

Bioporto må forlænge rekrutteringen af patienter med akut nyreskade til selskabets forsøg med NGAL-testen som følge af påvirkninger af covid-19 på hospitalsdriften. Således venter selskabet nu at have afsluttet rekrutteringen i H1’2022 mod tidligere udgangen af 2021.

Bioporto har tidligere vurderet, at det umiddelbare markedsbehov er på 100 mio. NGAL-tests svarende til et markedspotentiale på godt DKK 12 mia. Såfremt NGAL-testen bliver accepteret som standardbehandling, ventes det, at Bioporto med sine partnere kan tage en stor del af markedet.

Ved akut nyreskade opstår der et hurtigt tab af nyrefunktion, som kan være dødeligt. Skaden på nyrerne opstår ofte i forbindelse med, at patienterne ikke tåler deres medicin. Derfor at det afgørende, at det hurtig kan testes, om patienter ved deres medicinindtag skader deres nyrer. Med de nuværende test, der er baseret på serum kreatinin, kan lægerne først se, om der er opstået en akut nyreskade efter 2-3 dage. Med selskabets NGAL-test kan man langt hurtigere opdage akutte nyreskader, fordi den måler på et bestemt stof, der udskilles så snart, at der er opstået en akut nyreskade.

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email