Succesfuld kapitaltilførsel gennemført – før endeligt resultat af igangværende studie!

Lifecare har gennemført en kapitaltilførsel via en privatplacering på NOK 45 mio. med en rabat på 26% til kursen i går, svarende til kurs NOK 2,5 og en teoretisk kurs i dag på NOK 3,24. Hermed har selskabet fået kapital til at fortsætte frem mod produktionsstart.

Lifecare: Ticker: LIFE | Kurs: NOK 2,50 | Market Cap.: NOK 294 mio. | YTD kursudvikling: 40%

Lifecare er et Medtech selskab, der udvikler en smart og revolutionerende, biosensor, der indført i f.eks. håndleddet kontinuerligt monitorerer glukoseniveauet (sukker) i blodet og viser det via f.eks. et smart watch. Dette har de mere end 500 millioner patienter med diabetes stort behov for, men p.t. er blodprøvetagning flere gange dagligt den mest anvendte metode. Lifecares sensor kan også anvendes til detektering af andre biomakører, men p.t. er selskabets fokus diabetes og at lancere Sencell Glucose i 2024.

Kapital ”før” tid
Det var forventet, at kapitaltilførslen først ville blive gennemført efter de endelige resultater af det igangværende forsøg. Men Lifecare har formået at gennemføre kapitalruden før og til en relativ lille rabat. Dette kan tages som en indikation for, at studierne fortsætter med at give positive resultater, og at Lifecare dermed kan fortsætte processen frem mod færdigudvikling og markedslancering af glukosesensoren i 2024.

Læs hele investeringscasen for Lifecare og bliv klogere på kommende kurstriggers

Markedskursen er under den teoretiske kurs
Aktiekursen på Lifecare er i dag faldet fra NOK 3,40 i går til udbudskursen på NOK 2,50. Aktiekursen ”burde” dog kun falde til den teoretiske kurs på 3,24, da der maksimalt udstedes 21 mio. aktier til kursen på NOK 2,50 i forhold til de knapt p.t. 100 mio. udstedte aktier.

Repair issue
Da kapitaltilførslen er sket med rabat, laves der en såkaldt ”repair issue” – en efterfølgende emission for de øvrige aktionærer på op til 3 mio. aktier, svarende til ca. 3% af de p.t. udestående aktier. Emissionen vil også være på NOK 2,50. Den vil dog kun blive gennemført, hvis aktiekursen på det tidspunkt er over NOK 2,50.

Kursudvikling for Lifecare AS vs Kapital Partners Healthcare Index

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Lifecares vej mod lancering samt godkendelse af "diabetessensoren" i 2023

Afspil video

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email