Mdundo Investeringscase

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

CASE: Mdundo

I forlængelse af gårsdagens artikel i Børsen ”Musiktjeneste på sporet af vækstmål straffes på børsen”, som omhandler Mdundo, ønsker vi kort, at oplyse investorerne om investeringscasen i Mdundo, hvilket syntes at være uklar ifølge flere investorer.

Hvad er potentialet i aktien?

  • Mdundo’s potentiale er i høj grad relateret til de såkaldte ’Greenfield opportunities’ selskabet har i forbindelse med deres forretningsmuligheder i Afrika. Adopteringen af digitale tjenester er forsat meget lav relativt til udviklede lande, og markedsmulighederne er langt fra færdigudviklet.
  • Antallet af mennesker med mobiltelefoner er dog under stor udvikling og i 2025 forventes 623 mio. mennesker i Afrika, at have et mobilabonnement. Derudover bliver internetadgang mere og mere tilgængelig, hvilket forventes at accelerere adopteringen af digitale tjenester yderligere.
  • Ligeledes har selskabet demonstreret stærke evner til at eksekvere på deres vækststrategi med nylige opnået milestones, som partnerskabsaftaler med det nigerianske teleselskab, Airtel, som har over 40 mio. abonnenter. Dette er en central del i Mdundo’s vækststrategi og giver selskabet direkte adgang til disse abonnenter. Brugertilvækst er en vigtig faktor, da det skaber netværkseffekter, som gør at Mdundo’s musiktjeneste bliver mere interessant for kunstnere og brugere.

Mdundo har udviklet og driver en online musiktjeneste, der med base i Afrika syd for Sahara p.t. har 5 mio. månedlige aktive brugere og 20. mio. månedlige musikdownloads. Det er selskabets vision at være den førende panafrikanske musikplatform, og med provenuet fra udbuddet forventes brugerantallet at stige fra 5 mio. nu til ca. 9 mio. i 2021 og til ca. 18 mio. i 2022

Mdundo A/S er listet på Nasdaq First North Growth Market Denmark under “MDUNDO” og ISIN DK0061286101. Disclaimer: Kapital Partner er Certified Adviser for Mdundo.

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev? Udfyld venligst formularen nedenunder. 

Leave a Replay

Udvalgte cases
Arrangementer
Dias 1 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 2 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 3 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her