Mdundo Investeringscase

CASE: Mdundo

I forlængelse af gårsdagens artikel i Børsen ”Musiktjeneste på sporet af vækstmål straffes på børsen”, som omhandler Mdundo, ønsker vi kort, at oplyse investorerne om investeringscasen i Mdundo, hvilket syntes at være uklar ifølge flere investorer.

Hvad er potentialet i aktien?

  • Mdundo’s potentiale er i høj grad relateret til de såkaldte ’Greenfield opportunities’ selskabet har i forbindelse med deres forretningsmuligheder i Afrika. Adopteringen af digitale tjenester er forsat meget lav relativt til udviklede lande, og markedsmulighederne er langt fra færdigudviklet.
  • Antallet af mennesker med mobiltelefoner er dog under stor udvikling og i 2025 forventes 623 mio. mennesker i Afrika, at have et mobilabonnement. Derudover bliver internetadgang mere og mere tilgængelig, hvilket forventes at accelerere adopteringen af digitale tjenester yderligere.
  • Ligeledes har selskabet demonstreret stærke evner til at eksekvere på deres vækststrategi med nylige opnået milestones, som partnerskabsaftaler med det nigerianske teleselskab, Airtel, som har over 40 mio. abonnenter. Dette er en central del i Mdundo’s vækststrategi og giver selskabet direkte adgang til disse abonnenter. Brugertilvækst er en vigtig faktor, da det skaber netværkseffekter, som gør at Mdundo’s musiktjeneste bliver mere interessant for kunstnere og brugere.

Mdundo har udviklet og driver en online musiktjeneste, der med base i Afrika syd for Sahara p.t. har 5 mio. månedlige aktive brugere og 20. mio. månedlige musikdownloads. Det er selskabets vision at være den førende panafrikanske musikplatform, og med provenuet fra udbuddet forventes brugerantallet at stige fra 5 mio. nu til ca. 9 mio. i 2021 og til ca. 18 mio. i 2022

Mdundo A/S er listet på Nasdaq First North Growth Market Denmark under “MDUNDO” og ISIN DK0061286101. Disclaimer: Kapital Partner er Certified Adviser for Mdundo.

Disclaimer

Mdundo Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Mdundo Investeringscase

Quick Take: Webinar med CEO Nielsen Nielsen - MDUNDO 08.02.23

Afspil video

Sensete om Mdundo

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email