Lifecare står foran afgørende måned

Lifecare har i dag offentliggjort sit halvårsregnskab. Det supporterer investeringscasen om snarlig kapitaltilførsel og en væsentlig kurstrigger allerede i næste måned.

Lifecare: Ticker: LIFE | Kurs: NOK 4,18 | Market Cap.: NOK 392 mio. | YTD kursudvikling: 144%

Lifecare udvikler en revolutionerende biosensor (Sencell), der indsættes i håndledet, som kan måle brugerens glukoseniveau. Biosensoren er på størrelse med et riskorn, og adskiller sig derfor markant fra de eksisterende målere inden for kontinuerlig glukose måling (CGM). Dette har en andel af de mere end 500 millioner patienter med diabetes et stort behov for, men p.t. er blodprøvetagning flere gange dagligt den mest anvendte metode.

Se investeringscasen for Lifecare

Mulig proof of concept for Sencell i mennesker i september

Lifecare er i gang med deres første kliniske studie for Sencell (LFS-SEN-001 med trådet forbindelse). 15 personer deltager i studiet herunder 10 raske deltagere og 5 patienter med type 1 diabetes. Studiet forventes færdiggjort i september, og såfremt studiet ender succesfuldt, vil yderligere kliniske studier blive igangsat (LFS-SEN-002 & LFS-SEN-003 CE med trådløs forbindelse) med ca. 200 deltagere. Det er altafgørende for investeringscasen, at Lifecare formår at levere positive data, og resultatet af LFS-SEN-001 er derfor en væsentlig kurstrigger for aktiekursen.

Potentiel markedslancering allerede i 2024

Kliniske forsøg er forbundet med risiko, og det er ikke sikkert, at Sencell formår at komme igennem nåleøjet til at komme på markedet. Planen er dog, hvis alt går vel, at få Sencell på markedet allerede i 2024. Der er således en kort vej fra de første kliniske forsøg til, at produktet kan findes på markedet.

Oversigt over udviklingsplanen for Sencell

Kapitaltilførsel inden længe

Ved udgangen af årets første 6 måneder havde Lifecare en kassebeholdning på ca. 11,3 MNOK. Samtidigt havde selskabet et cash burn på ca. 7,3 MNOK i årets første 6 måneder, hvorfor selskabet har brug for at få tilført kapital i år. Dette vil formentlig ske på baggrund af evt. positive resultater for LFS-SEN-001 studiet, som færdiggøres i september.

Se interview med Lifecares CEO Joacim Holter om bl.a., hvorfor man skal investere i Lifecare

Kursudviklingen år til dato for Lifecare relativt til Kapital Partner Nordic Healthcare Index

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Lifecares vej mod lancering samt godkendelse af "diabetessensoren" i 2023

Afspil video

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email