Curasight – kurspres ikke retfærdiggjort af pipeline-udvikling

Curasight

Som så mange andre vækstaktier er Curasigh- aktien i indeværende år kommet under pres. Dette skyldes højere usikkerhed og risikoaversion afledt af krigen mellem Rusland og Ukraine, som har presset inflationen op og har fået flere lande til at sænke vækstforventningerne til BNP.

Men i samme periode, har Curasight udvidet sin pipeline med to nye indikationer for sin Utrace-pipeline, som er hoved- og halskræft samt Neuroendokrine tumorer (NET).

Selskabets Utrace-pipeline tæller følgende indikationer:

  • Glioblastom (aggressiv hjernekræft)
  • Prostatakræft
  • Hoved- og halskræft
  • Neuroendokrine tumorer (NET)

Selskabet har udviklet en radiofarmaceutiske platform, der kan benyttes både til diagnostik og til behandling af cancer:  uTRACE – som anvendes til cancerdiagnostik har været anvendt i mere end 400 patienter i en række afsluttede og igangværende investigator-initierede klinisk fase II studier; og uTREAT – som succesfuldt har været anvendt til behandlingen af cancer i translationelle studier.

Vi har tidligere estimeret, at hoved- og halskræftindikationen vil kunne øge værdien af Curasight aktien med DKK 14 baseret på en 25% sandsynlighed for lancering. Det globale markedet for hoved- og halskræft ventes i 2027 at have en værdi på USD 4,5 miaEt potentiale, som vi på nuværende tidspunkt vurderer ikke er indregnet i Curasights aktiekurs. Se mere her: https://kapitalpartner.dk/curasight-udvidelse-af-pipeline-med-ny-cancer-indikation-vil-loefte-vaerdien-med-dkk-14-per-aktie/. Vi vurderer også, at Neuroendokrine tumorer (NET) indikationen vil løfte værdien af Curasight yderligere – dog med en mindre værdi end hoved- og halskræftindikationen, da det er en mindre indikation.

Det at Curasight udvider sin pipeline, vurderer vi, er en væsentlig kurstrigger, hvorfor det isoleret set burde have favoriseret aktiekursen. Se hele vores investeringscase her: https://kapitalpartner.dk/curasight/

Vi vurderer derfor, at aktien handler på et attraktivt niveau både set i relation til den eksisterende pipeline og det kommende nyhedsflow, hvor næste kurstrigger bliver uTRACE fase IIb data på glioblastom, som ventes meget snart. Derudover vurderer vi også, at udvidelsen af pipelinen er med til at reducere den generelle selskabsspecifikke risiko.

Udvikling i Curasights aktiekurs det seneste år

Disclaimer

Curasight Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Curasight Investeringscase

Seneste om Curasight

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email