Audientes halvårsrapport – Webinar

Case: Audientes – Webinar afholdt d. 19.08.21 kl. 15-16

Audientes er en af de nye aktører på det globale høreapparatmarked. Selskabet har udviklet et nyt selvjusterende høreapparat, som er i gang med at blive lanceret på det indiske marked, inden det også skal lanceres på blandt andet det amerikanske håndkøbsmarked og andre markeder. Selskabet har et mål om at hjælpe de mange millioner, som har et invaliderende høretab, men ikke har råd til at købe et af de meget dyre traditionelle høreapparater på markedet. 

Audientes er noteret på Nasdaq First North Growth Market Denmark (AUDNTS).

I løbet af sommeren er der indgået distribustionsaftaler med Omni Hearings og Hearing Wellness Clinic i Indien, og selskabet har ligeledes etableret det første datterselskab i Hyderabad, som er Indiens 6. største by. I forhold til de amerikanske salgsmuligheder er der ligeledes spændende nyt, da der nu langt om længe lægges op til OTC-salg – læs mere her: Executive order will make hearing aids in the USA available over the counter

Efter gennemgang af halvårsrapporten var der mulighed for at stille spørgsmål til CEO Steen Thygesen.

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email