4 minutter om Lifecares vej mod produktlancering

Lifecare er ved at revolutionere dagligdagen for millioner af diabetikere, der flere gange dagligt skal tjekke deres blodsukkerniveau. Dette gøres typisk ved en blodprøve. Lifecare har udviklet en meget lille sensor (se videoen for hvor lille) der indført under huden kontinuert monitorerer blodsukkerniveauet. Produktet er på sin mod myndighedsgodkendelse – se videoen med CEO Joacim Holter om den proces frem til lanceringen.

Se Kapital Partners investeringscase på Lifecare, samt nyheder aktietips m.v. her.

Om Lifecare Lifecare er et Medtech selskab noteret på Euronext Growth Oslo med tickeren LIFE. Lifecare udvikler en revolutionerende, miniature biosensor med tryksensor produceret i nanoskala, der indført i f.eks. håndleddet kontinuerligt kan monitorere glukoseniveauet (sukker) i blodet. Dette har de mere end 500 millioner patienter med diabetes et stort behov for, men p.t. er blodprøvetagning flere gange dagligt den mest anvendte metode. Lifecares sensor kan også anvendes til detektering af andre biomakører, men p.t. er selskabets fokus diabetes og at lancere Sencell Glucose i 2024.

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Lifecares vej mod lancering samt godkendelse af "diabetessensoren" i 2023

Afspil video

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email