Hvert år rammes 2.500 danskere og 270 dør!

Alene i Danmark dør der hvert år 270 af modermærkekræft, der er den typiske kræftform for de 15-34-årige, og hvert år registreres 2.500 nye tilfælde. Det koster alene det danske samfund 250 mio. kr. – hvert år. Alene derfor er Evaxion Biotech et interessant selskab, der netop nu er ved at indrullere de første patienter i deres fase IIb studie.

Se Kapital Partners investeringscase, analyser og nyheder på Evaxion Biotech her.

Det danske biotekselskab Evaxion Biotech [EVAX – kurs 3,39], der er noteret i USA har offentliggjort sin halvårsrapport for 2022. Den indeholder – af regulatoriske årsager – ikke nyt, men er en god årsag til at opsummere investeringscasen.

USD 25 mio. i kassen
Evaxion Biotech har USD 25 mio. i kontantbeholdning, der rækker til mere end 12 måneder og har dertil en back-up finansiering på USD 40 mio. Det er derfor ikke et selskab, der skal ud at hente kapital, hvilket stiller Evaxion Biotech væsentligt bedre end mange andre biotekselskaber. Kursmæssigt er aktien dog alligevel faldet sammen med markedet, men har vist rigtig god fremgang hen over sommeren.

Kursudvikling År-til-dato: Evaxion Biotech & C25

Partner i udsigt
Forretningsmodellen er at udlicensere projekterne til en partner/Pharmaselskab, når projekterne er igennem fase II. Igangsætning af fase IIb studiet med programmet EVX-01 (behandling af modermærkekræft, der har spredt sig/metastaser) i kombination med Merck’s KEYTRUDA inhibitor vil kunne være det første program, der udlicenseres – og Merck er i givet fald en oplagt partner.

Tilmeld dig vores nyhedsfeed med fokus på nordiske investeringscases, eller bliv medlem af vores netværk af investorer her.

Der er et interessant nyhedsflow i vente.
I dette halvår vil der foruden fase IIb studiet formentlig komme nyheder vedrørende regulatorisk filing af nye programmer og i H1 2023 forventes der er at komme data fra fase 1/2a studiet for EVX-02 programmet for patienter med modermærkekræft, der har gennemgået operation.

Se også: 6 LIFE SCIENCE SELSKABER MED ET KOMMENDE STÆRKT NYHEDSFLOW

Udvidelse af pipeline
Modermærkekræft er p.t. de bærende for investeringscasen i Evaxion Biotech, men der sker en udvidelse af pipelinen med nye indikationer. Således programmet EVX-03 om behandling af lungekræft samt senest programmet EVX-B2 vedrørende behandling af gonoré.

Se også: CEO, Lars Wegner, forklare det unikke ved programmet i partnerskab med Merck.

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email