Fortsat vækst i vente – se vores CEO interview her

InterMail Investeringscase

InterMail er en datadrevet kommunikationsvirksomhed, som hjælper sine kunder med at skabe flere leads, mere salg og gøre kunderne loyale, således at kundernes livstidsværdi øges. InterMail arbejder med kommunikation på alle moderne platforme som Google, Facebook, LinkedIn, Instagram og sikrer, at markedskommunikation på tværs af forskellige digitale og analoge distributionskanaler skaber den største mulige effekt. InterMail kan pga. sit brede udbud af services fungere som virksomhedernes one-stop-shop for markedskommunikation/kunderejsen.

Se interviewet med CEO Anders Ertmann her.

Se også: Intermail gør klar til at fortsætte vækstrejsen

Særligt opkøb er væsentlige for at InterMail kan øge omsætningen af digitalt baserede ydelser samt for at ekspandere geografisk/få et større markedsaftryk i Sverige. Se hele vores investeringscase her

Vi havde fornyeligt fornøjelsen at være vært for et CEO interview med Anders Ertmann, se med her og hør bl.a. Anders uddybe på vækstforventningerne både organisk og via opkøb og hør hans bud på den stabile aktiekursudvikling.

Se også: Det blev en kurstrigger event

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email