InterMail gør klar til at fortsætte vækstrejsen

InterMail Investeringscase

InterMail afholdte i går ekstraordinær generalforsamling, hvor forslaget til bemyndigelse til selskabets bestyrelse til at udstede tegningsoptioner blev godkendt. Dette er positivt, da det giver mulighed for:

  1. At fortsætte vækstrejsen
  2. Fastholdelse af medarbejdere
  3. Kommende opkøb

Særligt opkøb er væsentlige for at InterMail kan øge omsætningen af digitalt baserede ydelser samt for at ekspandere geografisk/få et større markedsaftryk i Sverige. Se hele vores investeringscase her

Opjustering i vente

InterMail var fornyeligt aktuel med sin halvårsrapport som viste fremgang i både omsætning og indtjening samt en særdeles stor fremgang i cash flowet. Med et resultat før skat for første halvår på DKK 4,9 mio. og en forventning for året på DKK 2-6 mio. er en opjustering meget sandsynlig. Da InterMail ikke er særligt konjunkturfølsom, er der derfor en formodning om, at resultatet før skat i år ender i niveauet DKK 8 mio. – svarende til en vækst på 100% i forhold til resultatet i 2020/21. I givet fald anser vi det for sandsynligt, at InterMail vil opjustere sine forventninger.

Se også: Det blev en kurstrigger event

InterMail er lav prissat

InterMail er en datadrevet kommunikationsvirksomhed, som hjælper sine kunder med at skabe flere leads, mere salg og gøre kunderne loyale, således at kundernes livstidsværdi øges. InterMail arbejder med kommunikation på alle moderne platforme som Google, Facebook, LinkedIn, Instagram og sikrer, at markedskommunikation på tværs af forskellige digitale og analoge distributionskanaler skaber den største mulige effekt. InterMail kan pga. sit brede udbud af services fungere som virksomhedernes one-stop-shop for markedskommunikation/kunderejsen.

Den primære kortsigtede grund til at investere i InterMail er, at aktien ved kurs i niveauet DKK 13 er lavt prisfastsat. Kurstriggers er derfor forhold, der styrker forventningerne til primært indtjeningsvækst og sekundært omsætningsvækst. Se i øvrigt vores webinar med CEO Anders Ertmann, som bl.a. fortæller om hvordan omsætning og indtjenings vækst skal genereres og gælden afvikles her

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email