Evaxion Biotech sikrer sig mulighed for at rejse USD 100 mio., hvilket giver yderligere arbejdsro

Evaxion Biotech har sikret sig muligheden for at rejse USD 100 mio. til finansieringen af selskabets drift, hvilket vi vurderer er hensigtsmæssigt set i lyset af de store usikkerheder, som i øjeblikket præger de finansielle markeder.  Evaxion Biotech har således indgivet en F3-filing til det amerikanske børstilsyn, SEC, hvor selskabet sikrer sig muligheden for af én eller flere omgange at udstede nye aktier. Det giver Evaxion Biotech mulighed for hurtigt og med kort varsel at hente kapital, når behovet opstår. Evaxion Biotech kommer højst sandsynlig ikke til at benytte sig at muligheden for at rejse USD 100 mio. lige nu, da selskabet har kapital til at finansiere driften indtil Q4’2023.

Se også: Evaxion Biotech afslutter produktionen af de unikke produkter for hver cancerpatient i de kliniske studier med EVX-02

Evaxion Biotech er på vej mod et fase IIb studie med EVX-01 til behandling af metastatisk melanom (modermærkecancer med spredning af metastaser) med EVX-01 i kombination med Mercks Keytruda. Igangsætningen af studiet vil efter vores vurdering reducere risikoen på projektet og bane vejen for de afgørende foreløbige fase 2b data, som ventes i H2’23. Succesfulde data vil også kunne bringe en partner om bord forud for en ventet lancering i 2027 i både USA og EU. Evaxion har allerede indgået et samarbejde med Merck på det forestående fase IIb på EVX-01, hvor Merck bl.a. leverer Keytruda. Vi vurderer derfor, at Merck vil være en oplagt partner. I forhold til EVX-02, som udvikles til at modvirke tilbagefald hos patienter, der har fået deres hudkræft fjernet kirurgisk, har Evaxion rekrutteret alle 16 patienter til et fase I/IIa studie. Fremdrift i pipelinen er en væsentlig driver på vores investeringscase, som kan ses her.

Se også: Aktien kom under pres efter overenstemmelser omkring patent

Om Evaxion Biotech

Evaxion Biotech er et dansk bioterapeutisk selskab noteret i USA, som anvender AI-baserede platforme til at udvikle immunterapier til behandling af cancer (PIONEER platformen) og infektionssygdomme, herunder bakterielle (EDEN platformen) og virale (RAVEN platformen). Lovende data fra de to igangværende kliniske programmer EVX-01 (behandling af metastatisk melanom) og EVX-02 (behandling af adjuverende melanom) vil efter vores vurdering bane vejen for yderligere katalysatorer på kort sigt. Vi ser flere fordele ved brugen af ​​de AI-baserede platforme, som vi vurderer kan udvide brugen af ​​immunterapierne til flere sygdomsområder, som vi vurderer vil skabe yderligere værdi.

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email