Investeringsidé gav 24% i afkast på 60 dage – her er endnu en

Ultimo januar 2022 påpegede vi i vores investeringsanalyse om Scandinavian Investment Group, at der var et kurspotentiale i niveauet 50% for selskabet, selvom aktien allerede var steget med 44%, da vi konkluderede, at værdierne i ejendomsselskabet ikke var afspejlet i aktiekursen.

Se også: Har du hørt om Scandinavian Investment Group? Hvis ikke, så er det måske på tide

Den konklusion var bestyrelsen tilsyneladende enig i og annoncerede den 23. marts 2022 et tilbagekøbsprogam. Siden da er aktiekursen steget til niveauet 3,30 – svarende til et afkast på 24% siden vores analyse. Vi ser dog stadig kurspotentiale, da markedsværdien stadig ikke til fulde afspejler selskabets fundamentale værdier.

1-års aktiekurs: Scandinavian Investment Group

En ny spike i HYPE?
Hypefactors, noteret på First North i Danmark, er netop kommet med årsregnskab, der viste en omsætningsvækst på 60% til DKK 6,8 mio. og en vækst i ARR på 58% til DKK 7,8 mio. For 2022 venter selskabet, at ARR vokser til DKK 10,5-12,0 mio. Svarende til en vækst i niveauet 35-50%. Selskabets aktiekurs har historisk lavet nogle væsentlige spikes, og vi ser gode muligheder for at dette kan gentage sig, nu hvor aktien handles i niveauet DKK 5,60.

Hypefactors’ aktiekurs siden børsnoteringen

Hypefactors, der automatiserer selskabers medieovervågning, har haft svært ved for alvor at vokse omsætningen, men med en netop gennemført kapitaludvidelse, er der gode muligheder for høj vækst i år – en vækst, der er højere end det udmeldte.

Se også: 7.865% – 2021’s suveræne aktieraketter giver idé til investeringsstrategi

I forhold til markederne generelt, handler Hypefactors p.t. ikke i den lave ende med en ’21 EV/Sales på 9,5x, men med en højere vækst end markedet, vil aktien også skulle handles højere.

Disclaimer

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email