Har du hørt om Scandinavian Investment Group? Hvis ikke, så er det måske på tide

Scandinavian Investment Group (SIGR), den tidligere trægrossist DLH (Dalhoff Larsen og Hornemann), er nu blevet konverteret til et selskab, som investerer i ejendomme, virksomhedsobligationer og i kapitalandele i både noterede og unoterede virksomheder. Selskabet gør ikke meget opmærksom på sig selv, og likviditeten i aktien er heller ikke stor. Men aktiekursen er steget med 44% de sidste 12 måneder til nu 2,67, og der er umiddelbart plads til kursstigninger i samme niveau de næste 12 måneder.

Scandinavian Investment Group kursudvikling seneste 12 måneder

De væsentligste investeringsgrunde:

· Markedsværdien på 143 mio. kr. er under egenkapitalen (indre værdi) på 158 mio. kr. – svarende til P/B (markedsværdi i forhold til egenkapitalen) på 0,96 – udvandet P/B på 0,86.

· Skandinaviske ejendomsselskaber handler i gennemsnit til en P/B på 1,6

· Værdien af ejendommene forventes at blive opreguleret pr. 31- december 2021 med DKK 3-5 mio. kr.

· Trods en egenkapitalforrentning på 23% de første 10 måneder af 2021 og en målsætning om en egenkapitalforretning på 10-15%, handles selskabet til en P/E (pris pr. indtjeningskrone) på 3,9 mod et gennemsnit for ejendomsselskaberne i Skandinavien på 9,3.

Se også: DANSKE SELSKABER DOMINERER DE 10 HØJESTE AFKAST I ÅR – HVAD SKAL MAN SATSE PÅ?

Pas på

Med en gennemsnitlig daglig aktiehandel på ca. 150.000 kr., er det en aktie, der hurtigt kan blive meget volatil (stige og falde meget inden for samme dag), og som derfor potentielt også kan være svær at komme ud af igen.

Disclaimer

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email