7.865% – 2021’s suveræne aktieraketter giver idé til investeringsstrategi i 2022

investeringsstrategi 2022

At de nordiske vækstbørser (First North, Spotlight, NGM og Oslo Growth) indeholder aktieraketter er ikke nyt, men et afkast på 7.865% er nu ikke hverdagskost – selv på vækstbørserne. En helt særlig slags akgiver idé til investeringsstrategi i 2022tie er der derfor god grund til at holde øje med i 2022!

Med et afkast på svimlende 7.865% i 2021 var svenske Vestum årets nordiske aktieraket – ikke blot på vækstbørserne, men på hele det nordiske marked. Afkastene for de øvrige aktier på top ti blandt de nordiske vækstbørsaktier ligger mellem 333% og 878%, så man skal ikke nødvendigvis ramme helt plet for et godt afkast.

Note: KPNGX-indekset (Kapital Partner Nordic Growth Exchanges) er Kapital Partners indeks for aktierne noteret på de nordiske vækstbørser. Følg indekset her: Kapital Partner aktieindeks

Vestum, Doxa og Online Brands Nordic er gode eksempler på aktier, der er blevet tomme skaller, og hvor ny aktivitet har skabt stor investorinteresse. Vestum var tidligere alene tøjmærket WeSC, men ændrede identitet til investeringsselskab, mens Doxa var et healthcare selskab, der også ændrede identitet til investeringsselskab inden for fast ejendom. Online Brands Nordic var tidligere det skrantende Önskefoto, som også ændrede identitet til investeringsselskab inden for e-handel.

Læs også: Kapital Partner lancerer unikke aktieindeks for de nordiske vækstbørser

At gå efter skrantende selskaber på vækstbørserne, der vil være oplagte kandidater til en reverse merger/identitetsskifte, er også i 2022 en oplagt investeringsstrategi med stort potentiale. Denne strategi kan dog ikke forfølges på den danske del af First North, da Nasdaq Danmark ikke accepterer identitetsskifte på First North i modsætning til f.eks. Nasdaq Sverige og Spotlight.

Kapital Partner lancerer i 2022 en investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser. Gennem Kapital Partners nyheder kan du få yderligere information, når lanceringen nærmer sig. Klik her for tilmelding.

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email