Evaxion Biotech udvider sin pipeline med behandling af Ikke-småcellet lungecancer

Evaxion Biotech har i dag offentliggjort, at selskabet vil  starte et nyt klinisk forsøg med dets EVX-03 terapi, hvor der sigtes mod ikke småcellet lungekræft – eller NSCLC. EVX-03 har tidligere vist positive resultater i præ-kliniske forsøg, og terapien virker endnu bedre og er mere potent, når det gælder alle områder fra immunrespons til anti-tumor-effekt.  NSCLC, der har en stor population og hvor der i dag mangler gode behandlingsmuligheder. I avanceret sygdom – altså når folk behandles, mens de er syge – er der desuden kortere til data-udlæsning på, hvordan terapien virker.

Nyheden er positiv og understøttende for vores investeringscase, som kan ses her

Se også: 6 life science selskaber med et kommende stærkt nyhedsflow – Bavarian på vej med femte opjustering

Evaxion Biotech er et dansk biotherapeutisk selskab noteret i USA, som anvender AI-baserede platforme til at udvikle immunterapier til behandling af cancer (PIONEER platformen) og infektionssygdomme, herunder bakterielle (EDEN platformen) og virale (RAVEN platformen). Lovende data fra de to igangværende kliniske programmer EVX-01 (behandling af metastatisk melanom) og EVX-02 (behandling af adjuverende melanom) vil efter vores vurdering bane vejen for yderligere katalysatorer på kort sigt. Vi ser flere fordele ved brugen af ​​de AI-baserede platforme, som vi vurderer kan udvide brugen af ​​immunterapierne til flere sygdomsområder, som vi vurderer vil skabe yderligere værdi.

Se også: Evaxion Biotech køber adgang til investeringer for 40 mio. yderligere arbejdsro

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email