Evaxion Biotech styrker ledelsen med ny CEO

Evaxion Biotechs CEO de seneste knapt ni år, Lars Staal Wegner, bliver afløst af den meget erfarne Per Norlén, som skal fortsætte selskabets rivende udvikling med fase IIb studier, partnerskab med Merck og udvidelse af pipeline med flere cancerindikationer og andre sygdomme.

Per Norlén er p.t. CEO i Targinta AB og CMO i moderselskabet Xintela, der er noteret på First North i Sverige [XINT], og han vil overtage rollen som CEO i Evaxion Biotech inden for de kommende seks måneder. Per Norlén har tidligere været CMO og CEO i over 10 år i Alligator Bioscience AB, der er noteret på Nasdaq Stockholm (hovedmarkedet) [ATORX]. Før dette var Per Norlén hos AstraZeneca R&D. Det er således en erfaren person, der er valgt til at føre Evaxion Biotech videre.

Se Kapital Partners investeringscase på Evaxion Biotech, tidligere analyser samt nyheder for Evaxion Biotech her.

Evaxion Biotech aktiekurs YTD (USD)

Evaxion Biotech er et dansk biotekselskab noteret i USA, som anvender AI-baserede platforme til at udvikle immunterapier til behandling af cancer (PIONEER platformen) og infektionssygdomme, herunder bakterielle (EDEN platformen) og virale (RAVEN platformen). Lovende data fra de to igangværende kliniske programmer EVX-01 (behandling af metastatisk melanom) og EVX-02 (behandling af adjuverende melanom) vil efter vores vurdering bane vejen for yderligere katalysatorer på kort sigt. Vi ser flere fordele ved brugen af ​​de AI-baserede platforme, som vi vurderer kan udvide brugen af ​​immunterapierne til flere sygdomsområder, som vi vurderer vil skabe yderligere værdi. Se mere her…

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email