“Strategisk review” efter at aktiekursen er steget 13%

InterMail har meddelt at man har igangsat et “strategisk review” og engageret en rådgiver til hjælpe sig. Det sker, efter at aktiekursen i sidste uge steg 13%.

InterMail: Ticker: IMAIL | Kurs: DKK 16,50 | Market Cap.: DKK 58M | YTD: 34%

Det strategiske review skal afklare, hvordan InterMail bedst positionerer sig til ændringerne i markederne, hvor der bl.a. sker en omfattende konsolidering og en forandring imod stærke nordiske kommunikationshuse. InterMail har også en akkvisitorisk vækststrategi, og i takt med at selskabet vokser på skandinavisk plan og markant forbedrer indtjening og cash flow, bliver selskabet også selv en mere og mere interessant opkøbskandidat for bl.a. nordiske mediehuse.

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email