Mdundo (Mdundo.co: kurs DKK 6,60): Fokus på afgørende kurstrigger i næste uges kvartalsmeddelelse

Mdundo kurs

Når den afrikanske musiktjeneste Mdundo tirsdag den 3. maj 2022 kommer med sin kvartalsmeddelelse for Q3’2021/2022 vil vi udover guidance have fokus på væksten i månedlige aktive brugere (MAU). Selskabet havde i december 2021 13,3 millioner MAU i Afrika. Vi vurderer derfor, at Mdundo er godt på vej til at indfri målsætningen om at nå 18 mio. månedlige aktive brugere i juni 2022.

MAU siger noget om produktet er relevant og viser, i hvilken udstrækning produktet bliver brugt. MAU anvendes også af de øvrige musiktjenester, og vækst i MAU’er indikerer således, at selskabet har tilfredse brugere. Det er derfor en væsentlig del kurstrigger som en afgørende del af vores investeringscase her

For regnskabet året 2021/22 guider Mdundo på en omsætning på DKK 9-10 millioner, hvilket indikerer en acceleration i væksten i H2’2021/22. Det skal drives at øgede kommercielle aktiviteter, voksende salgsorganisation i Tanzania og Nigeria, ny partner inden for annoncenetværkssalg og vækst i omsætningen fra teleselskabs-abonnenter.  Men hensyn til EBITDA for 2021/22 forventes fortsat en resultat på minus DKK 10 – 11 millioner, som et resultat af fortsat aggressiv investering i brugervækst og geografisk ekspansion.

Webinar med CEO onsdag den 4/5 kl. 15.00

Tilmeld dig vores webinar her, hvor vi sammen med CEO Martin Nielsen dykker dybere ned i regnskabstallene og kigger nærmere på væksten i MAU.

Se også:

Mdundo har en lav værdiansættelse i forhold til Peers

Mdundo leverer med sit halvårsresultat igen på afgørende kurstrigger

Forsat høj vækst i antallet af månedlige bruger i december 2021

Mdundo aktiekursudvikling

Disclaimer

Mdundo Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Mdundo Investeringscase

Quick Take: Webinar med CEO Nielsen Nielsen - MDUNDO 08.02.23

Afspil video

Sensete om Mdundo

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email