Mdundo har en lav værdiansættelse i forhold til peers

Mdundo

Mdundo er en musiktjeneste i lighed med f.eks. Spotify, men alene med fokus på det afrikanske marked syd for Sahara. Mdundo er dansk ledet med operativt hovedkontor i Kenya, men udviklet 100% efter de afrikanske forbrugerønsker og behov. 

Selskabet var i indeværende uge aktuel med sit regnskab for 1. halvår 2021/22, hvor der blev leveret fremgang på en afgørende kurs trigger, nemlig stærkt vækst i månedlige aktiver bruger (MAU). Det siger, om produktet er relevant, og viser i hvilken udstrækning produktet bliver brugt. MAU anvendes også af de øvrige musiktjenester, og vækst i MAU’er indikerer således, at selskabet har tilfredse brugere.

Et kig på de nærmeste peers viser, at de har en markant højere værdi per bruger end Mdundo, hvilket også indikerer, at selskabet, ud fra en relativ betragtning, burde have en højere værdiansættelse. 

Værdiansættelse af nærmeste peers

Se hele Kapital Partnes investeringscase her: https://kapitalpartner.dk/mdundo/.

Se vores Webinar fra den 7. februar

Vi afholdte tidligere i ugen et webinar med CEO Martin Møller Nielsen, hvor vi dykkede nærmere ned i regnskabet, Se webinaret her: https://www.youtube.com/watch?v=WUh2BXENalo og hør bl.a. CEO’en fortælle hvordan man vil løfte værdien per bruger og hvordan man vil accelerere væksten i H2’2021/22 for at levere på sin guidance for omsætningen. Martin kommer også ind på hvorfor Mdundo vokser forskelligt i syd og vest og uddyber på selskabets cash burn.

Mdundo aktiekursudvikling

Seneste nyt om Mdundo

Disclaimer

Mdundo Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Mdundo Investeringscase

Quick Take: Webinar med CEO Nielsen Nielsen - MDUNDO 08.02.23

Afspil video

Sensete om Mdundo

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email