Audientes Q1’2022: Fastholder guidance og booker første salg af Ven – fokus stadig på kapitaludvidelse

Audientes lån

Audientes har netop offentliggjort sit Q1’2022 regnskab, hvor selskabet:

  1. Fastholdte sin FY2022 guidance.
  2. Kunne rapportere sit første salg af ven i indien.
  3. Fortsætter forberedelserne til en større kapitaludvidelse.

Audientes guider fortsat en omsætning på DKK 23-27 mio. i 2022, primært drevet af dets aktiviteter i Indien gennem grossister og kæder, samt via Amazon, Flipkart og andre online markedspladser. Driftsresultatet målt på EBITDA ventes at blive på DKK -13 til -15 mio. afledt af intensiverede marketing- og annonceaktiviteter efter produktlancering.

I første kvartal af 2022 kunne Audientes også rapportere sit første salg af Ven i Indien. Audientes kunne også fornyligt meddele, at selskabet har indgået to nye samarbejdsaftaler i Indien med distributører af høreapparater, hvilket bringer det samlede antal Audientes-partnere op på 11 og fordobler antallet af POS i Audientes-netværket. Det betyder, at Ven nu også vil være tilgængelig gennem de omfattende distributionsnetværk af grossister, SRK Meditech i Delhi og TuneTech i Calcutta. Udbygningen af salgskanaler er en afgørende kurstrigger: Se hele vores investeringscase her.

Se også: Audientes fordobler antal af salgssteder med to nye samarbejdsaftaler

Audientes gentog også sine forberedelser til en større kapitalrejsning i H2’2022, hvor der planlægges at udvide kommunikationen og viden om selskabet i investorkredse i andre nordiske lande, især i Sverige. Dette sker for at kunne finansiere næste vækstfase og kommer umiddelbart i tilknytning til den kortfristede lånefinansiering på DKK 7,5 mio. som selskabet sikrede sig i april 2022. Audientes ønsker med lånefinansieringen at bygge yderligere på det momentum der er opnået fra den nylige markedslancering af høreapparatet Ven i Indien. Lånet, som løber frem til 20. november 2022 med en rente på 2% om måneden, vil blive brugt til at finansiere produktion, markedsføring og salg af Ven i Indien samt relaterede markeder. Lånet vil blive indfriet enten ved modregning i aktier/warrants i en fremtidig kapitalisering eller tilbagebetalt kontant. Lånet betyder, at Audientes nu vil være i stand til at nå vigtige værdiskabende mål i de kommende måneder forud for en kapitalrejsning på DKK 50 mio.

Se også: Lån på DKK 7,5 mio. skal sikre at der kan bygges videre på momentum fra markedslanceringen

Se også: Interview med Audientes’ CEO Steen Thygesen med fokus på det amerikanske marked og kapital til vækst

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email