Audientes: Lån på DKK 7,5 mio. skal sikre at der kan bygges videre på momentum fra markedslanceringen

Audientes lån

Audientes (AUDNTS: kurs DKK 11,0) har netop meddelt, at selskabet har sikret sig et lån på DKK 7,5 mio. med det formål at sætte Audientes i stand til at bygge yderligere på det momentum, der er opnået fra den nylige markedslancering af høreapparatet Ven i Indien. Lånet, som løber frem til 20. november 2022 med en rente på 2% om måneden, vil blive brugt til at finansiere produktion, markedsføring og salg af Ven i Indien og relaterede markeder.

Lånet vil blive indfriet enten ved modregning i aktier/warrants i en fremtidig kapitalisering, eller tilbagebetalt kontant. Lånet betyder, at Audientes nu vil være i stand til at nå vigtige værdiskabende mål i de kommende måneder forud for en kapitalrejsning på DKK 50 mio.

Audientes fastholder sine forventninger til 2022 lydende på en omsætning på DKK 23-27 mio.

Lånet bidrager til at understøtte Launch – Disrupt –Expand strategien, som skal sikre markedsudbredelsen af VEN. Succesfuld lancering af Ven i Indien og relaterede markeder er en neget væsentlig del af investeringscasen for Audientes, og udgør første step i lanceringen, som også ventes udvidet med det amerikanske OTC marked i H2’2022.

Se også: Interview med Audientes’ CEO Steen Thygesen med fokus på det amerikanske marked og kapital til vækst

Audientes’ aktiekurs seneste år vs. C25

Audientes har ikke oplyst nærmere om konverteringsmuligheden for lånet. Den høje rente og behovet for yderligere kapitaltilførsel senere i år, kan samlet give en negativ påvirkning af aktiekursen.

Se alle investeringscases her

Om Audientes

Audientes er en dansk høreapparatsvirksomhed med speciale i smarte, selvjusterende og prismæssigt overkommelige høreapparater.

Audientes’ unikke høreapparat VEN ventes lanceret på det indiske marked i 2022 og skal efter planen lanceres på bl.a. det amerikanske håndkøbsmarked. Audientes har et mål om at hjælpe de ca. 500 millioner mennesker globalt, som har et invaliderende høretab, men ikke har råd til at købe et af de meget dyre traditionelle høreapparater på markedet.

Audientes’ hovedkontor ligger i København, og selskabet har et datterselskab i Hyderabad, Indien. Selskabet blev i 2020 noteret på Nasdaq First North Growth Market Denmark.

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email