To vindere blandt Gaming-aktierne – se hvilke

Gaming aktier

Gaming-aktierne lider ligesom så mange andre vækstaktier af øget risikoaversion skabt af  højere usikkerhed afledt af krigen mellem Rusland og Ukraine, som har presset inflationen op og har fået flere lande til at sænke vækstforventningerne til BNP.

Alligevel ligger to aktier, Next Games og Aspire Global, oppe med et afkast på hhv. 80% og 30% ÅTD, mens den øvrige del af sektoren ligger med fladt eller negativt afkast ÅTD. Årsagen til de markante stigninger på Next Games og Aspire Global skyldes et købstilbud fra Netflix på Next Games og en partnerskabsaftale på Aspire Global. Derfor bør investorerne i denne sektor i høj grad kigge efter selskabsudmeldinger omkring ønsker om parternskabsaftaler og read-across i form af aftaler for lignende selskaber.

Aktiekurs udvikling for Gaming-aktier ÅTD 2022

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email