Svenske privatinvestorer er – nok – ikke som de danske

De selskaber som de svenske privatinvestorer ikke vil røre, er nok forskellige fra hvad de danske investorer ikke vil investere i, men giver dog et fingerpeg, om hvor det bliver svært for også danske selskaber at tiltrække investorinteresse.

Nordnet har lavet en undersøgelse blandt sine kunder om hvilke aktier, de ikke vil investere i. Listen toppes af selskaber, der f.eks. bryder sig mod menneskerettighederne, som 80% ikke vil investere i, efterfulgt af producenter af konventionelle våben, som klyngebomber og landminer og atomvåben. På listen er også kødproducenter, naturgas og tobaksselskaber. I forhold til danske investorer kunne det tænkes, at cannabis ikke vil blive anset helt så negativt som de svenske investorer (44% vil ikke investere), pornografi (58% imod at investere) og alkohol (17%).

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email