Svensk Nespresso udfordrer har fart på, kan aktien fortsætte op?

Sjöstrand Coffee (SCC B) er oppe med cirka. 220% siden årets begyndelse og seneste meldinger fra selskabet signalerer, at flere stigninger kan være på vej.

Top 10 afkast siden årsstart for selskaber, som beskæftiger sig med konsumentvarer- og services

Ovenstående graf viser afkastfordelingen for de 10 bedste selskaber i Kapital Partner’s nye “Konsument” sektor, der følger børsnoteret selskaber på de nordiske vækstmarkeder inden for konsumentvarer- og services.

Sjöstrand Coffee – Et koncept i hurtig vækst

  • Ofte kan det være svært at bygge et stærkt brand som ung virksomhed i et intens konkurrencepræget marked hvor større aktører har opnået en stærk positionering hos forbrugerne. Sjöstrand Coffee virker dog til at fundet opskriften og oplever lige nu stor succes med dets kaffemaskine og tilhørende kaffekapsler.
  • Ifølge selskabet steg omsætningen i juli og juni med hhv. 130% og 212% og der er nu udsigt til at omsætningen vil vokse med over 100% for hele 2021 til SEK +20 mio.

Sjöstrand Coffee – Kursudvikling siden årets begyndelse

Sjöstrand Coffee er i år den tredje mest stigende aktie i Kapital Partner’s nye “Konsument” sektor og har været i en stabil opadgående trend siden årets begyndelse.

Kan det flotte momentum i aktien fortsætte?

  • Den sidste uges kursudvikling indikerer, at investorer er begyndt at hjemtage noget af den flotte gevinst aktien har kastet af sig. Aktien vil formentlig falde yderligere de næste par dage før et supportniveau vil danne sig i løbet af næste uge. Vi synes at aktien er interessant og tror på et muligt comeback inden for de næste par uger.

Om Sjostrand Coffee

Sjostrand Coffee Int AB is a Sweden-based company that produces espresso machines and related products. These include milk skimmers and organic coffee capsules with packaging made from compostable material. The distribution markets for the company’s products include Sweden, Norway, Finland, Switzerland, France, New Zealand, Australia, South Africa, Hong Kong and China (Refinitiv, 2021).

Sjöstrand Coffee er listet på Spotligt Stock Market under “SCC B” 
Læs mere om aktien på Nordnet i linket nedenfor.

Om Konsument sektoren

Konsument sektoren er en af flere sektorer skabt af Kapital Partner. Sektoren består p.t. af 45 aktier inden for konsumentvarer- og services, der er noteret på en af de nordiske vækstbørser (First North, Spotlight, NGM eller Merkur)

Vi følger løbende sektoren og udsender cases når vi ser interessante investeringsmuligheder.

Kursudvikling siden årets begyndelse for selskaber, som beskæftiger sig med konsumentvarer- og services

Ovenstående graf viser afkastfordelingen for selskaber i Kapital Partner’s nye “Konsument” sektor, der følger børsnoteret selskaber på de nordiske vækstmarkeder inden for konsumentvarer- og services. 

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email