Succes medfører igangsætning af næste fase

Biotekselskabet Biosergen har haft så gode resultater med de første fire grupper af forsøgspersoner i deres fase 1 studie, at de nu igangsætter næste del af studiet, der omfatter ”multiple dosis” i modsætning til ”single dosis” hidtil i studiet. Det sker et kvartal før forventet og supporterer investeringscasen i Biosergen og fortegningsemissionen på SEK 60M.

Biosergen: Ticker BIOSGN | Kurs: 4,07 | Market Cap.: SEK 111M | YTD kursudvikling: -25%

Biosergen er et biotekselskab noteret på Nasdaq First North Sverige i juni 2021. Selskabet udvikler et innovativt lægemidel til behandling af svampeinfektioner, der årligt dræber 1,5 mio. mennesker – i såvel industrialiserede og tredjeverdenslande.

Selskabets BSG005 middel har vist betydelige sikkerhedsdata og styrkefordele i forhold til eksisterende produkter, der er udviklet i 1950-70’erne. BSG005 er i klinisk fase I (den første fase af tre udviklingsfaser frem mod markedet), hvorfra der er kommet positive data. Det første af flere lægemiddel forventes på markedet i 2026/27.

Se Kapital Partners investeringscase på Biosergen, aktietips, nyheder m.v. her

Ingen skadelig effekt på hverken lever eller nyrer

En af de to væsentlige fordele ved Biosergens præparat mod aggressive (dødelige) svampeinfektioner er, at patienterne ikke får skadet deres nyrer, som er en væsentlig bivirkning ved den eksisterende behandling. De foreløbige resultater af fase 1 studiet har vist, at Forsøgspersonerne ikke har haft nogen lever- eller nyrebivirkninger, hvorfor man allerede nu går over til multiple dosis-delen af studiet.

Læs også: Biosergen et stort skridt nærmere

Disclaimer

Biosergen Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Biosergen Investeringscase

Biosergen Interview

Seneste om Biosergen

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email