Biosergen et stort skridt nærmere

Biotekselskabet Biosergen foretager en units fortegningsemission på SEK 60M der er sikret ved forhåndstegninger og garantier for ca. SEK 40M. Herved har selskabet finansiering frem til fase ll studierne og det igangværende fase l studie.

Biosergen: Ticker: BIOSGN | Kurs: SEK 4,92 | Market Cap.: SEK 140 mio. | YTD kursudvikling: -9%

Biosergen er et biotekselskab noteret på Nasdaq First North Sverige i juni 2021. Selskabet udvikler et innovativt lægemidel til behandling af svampeinfektioner, der årligt dræber 1,5 mio. mennesker – i såvel industrialiserede og tredjeverdenslande.

Selskabets BSG005 middel har vist betydelige sikkerhedsdata og styrkefordele i forhold til eksisterende produkter, der er udviklet i 1950-70’erne. BSG005 er i klinisk fase I (den første fase af tre udviklingsfaser frem mod markedet), hvorfra der er kommet positive data. Det første af flere lægemiddel forventes på markedet i 2026/27.

Se Kapital Partners investeringscase på Biosergen, aktietips, nyheder m.v. her

Teoretisk aktiekurs på ca. SEK 4,2

Fortegningsemissionen er på SEK 60,2 mio. til en aktiekurs på SEK 3,0 svarende til ca. 40% rabat til kursniveauet SEK 5 umiddelbart før annonceringen. Warrants kan udnyttes i perioden 14. – 25. august 2023 til en udnyttelseskurs til den da gældende markedskurs, dog ikke over SEK 4,50 og ikke under nominel værdi (SEK 0,025). For hver 7 aktie, der ejes den 13. september 2022, kan der tegnes 5 aktier (kurs 3,0 pr. stk.) og 3 warrants (gratis). Den teoretiske aktiekurs efter emissionen er derfor ca. SEK 4,2.

70% af emissionen er bl.a. sikret ved SEK 20M fra hovedaktionæren Östersjöstiftelsen, herunder konvertering af gæld for SEK 7M, samt fra emissionsgarantier.

Tegning i fortegningsemissionen gennemføres i perioden 15. – 29. september 2022 og resultatet ventes offentliggjort den 3. oktober 2022.

Såfremt warrants i 2023 udnyttes fuldt ud, vil Biosergen opnå yderligere finansiering på SEK 54M.

Disclaimer

Biosergen Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Biosergen Investeringscase

Biosergen Interview

Seneste om Biosergen

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email