Biosergen ser frem mod start af fase II forsøg allerede i Q2 efter positive fase I forsøg i Q1

Biosergen påviste positive fase I resultater for BSG005 i Q1. Allerede i Q2 igangsætter selskabet et fase 2 studie, der bl.a. skal kortlægge effekten og dosisstyrken. Fase 2 studiet agerer som en væsentlig kurstrigger for investeringscasen.

Biosergen: Ticker: BIOSGN | Kurs: SEK 1,11 | Market Cap.: SEK 47 mio. | YTD kursudvikling: 6%

Biosergen er et fase 1 biotekselskab, noteret på Nasdaq First North Sverige, som udvikler lægemidler mod særligt livstruende svampeinfektioner uden de alvorlige bivirkninger, som eksisterende midler har. Selskabets førende lægemiddel har FDA orphan drug destination med mulighed for fast track godkendelse, samt mulighed for at blive first line of treatment i det mia. store marked for svampemidler.

Læs mere: Investeringscasen for Biosergen

Positive studieresultater i Q1

Biosergen blev etableret for at udvikle BSG005, som et lægemiddel, der kan tilbyde patienter en sikrere men mindst lige så potent behandling af svampeinfektioner end det, der findes på markedet i dag. I løbet af Q1 påviste Biosergen positive fase 1 resultater fra BSG005. Studiet påviste, at lægemidlet er sikkert og veltolereret uden væsentlige bivirkninger, som de eksisterende lægemidler på markedet besidder, som f.eks. at gøre skade på nyren. De positive fase 1 resultater baner vejen for fase 2 studier, som er næste step på vejen mod markedslancering.

Planlagt start af fase 2 studie allerede i Q2

Fase 2 studiet med BSG005 er fastsat til at starte i slutningen af Q2 med indskrivning af første patient allerede i september. Selve studiet foretages i Indien med 15 patienter, hvor effekten samt optimal dosisstyrke skal undersøges og topline data forventet ca. 6 måneder efter behandling af første patient. Studiet vil hertil give værdifuld indsigt for Biosergen, om BSG005 kan bruges som en ”rescue treatment” for den store gruppe af patienter, der ingen behandlingsmuligheder har grundet de livstruende bivirkninger fra Amphotericin B, som medfører, at 30% af patienterne stopper behandlingen. Fase 2 studiet er en væsentlig kurstrigger, og positive studieresultater vil for alvor bane vejen til markedslancering for Biosergens produkt i 2026.

Finansiering på plads lidt endnu
Biosergen gennemførte en aktieemission i september 2022, hvor de hentede 42,9 MSEK i kapital før emissionsomkostninger. Selskabet kan modtage yderligere kapital i H2 2023 via TO2 warrants fra aktieemissionen i september afhængigt af aktiekursen. Biosergen afsluttede Q1 2023 (31. marts) med en kassebeholdning på 16,8 MSEK, og med start af fase 2 studiet inden længe er det ikke utænkeligt, at selskabet vil rejse yderligere kapital for at styrke den finansielle position.

Kursgraf for Biosergen vs. Kapital Partner Healthcare Index det seneste år

Quick take med Biosergens CEO

I slutningen af april tog vi en kort og direkte snak med Biosergens CEO, Peder Andersen, om køddræbende svampe, den dødsensfarlige behandling, Biosergens potentielle revolution og blockbuster potentialet.

Tryk på videoen nedenfor for at se vores quick take med Biosergen

Disclaimer

Biosergen Investeringscase

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Biosergen Investeringscase

Biosergen Interview

Seneste om Biosergen

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email