Stort afkast på First North IPO´s

Der kan være ekstraordinært store afkast at hente på den helt, helt kort bane

Vi har undersøgt afkastene på investeringen i de danske First North IPO’er siden 2017 efter henholdsvis 1 dag, 1 uge og 1 måned. Undersøgelsen viser, at der har været en god til meget stor gevinst for de investorer, der have tegnet aktierne i udbuddene.

Over halvdelen af alle børsnoteringer på First North i Danmark har givet investorerne, der tegnede i udbuddet, et positivt afkast efter første handelsdag, mens det er lige under halvdelen, der har givet et positivt afkast efter en uge og en måned efter første handelsdag. Ser man bort fra Stenocare, der blev børsnoteret på Spotlight i Sverige, før de flyttede til First North Denmark, har man gennemsnitligt opnået et afkast på 22% på første handelsdag, 37% efter en uge og 31% efter en måned. 


Et positivt afkast på første handelsdag er ikke nødvendigvis ensbetydende med et større afkast efter henholdsvis en uge og en måned, men der kan være meget større afkast at hente ved at holde på aktierne efter første dag  – og selvfølgelig også længere end den første måned. 

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email