Small caps med vilde kursstigninger seneste måned

Del på linkedin
Del på twitter
Del på facebook
Del på email
Del på print

Waturu Holding er i en klasse for sig selv på det danske marked, men er den sidste måned blevet slået af fem nordiske small cap selskaber – alle med månedsafkast på over 100%.

Med et afkast i år på hele 250%. har Waturu også givet det største afkast i år. Foruden Waturu har også robtovirksomheden Scape Technologies formået at give et afkast på over 100%. I den tunge ende, ligger NPInvestorog Conferize med negative afkast i niveauet 80%.

517% afkast den seneste måned har det norske small cap selskab Lifecare opnået uden, at der er kommet væsentlige nye oplysninger om udviklingen af deres produkt (implantat) til kontinuerlig måling af blodsukker. Der er dog ikke tegn på, at kursen er på vej ned med yderligere stigninger i dag.

Den seneste måned har 5 nordiske small caps haft aktiestigninger på over 100%, og de 10 bedst performende aktier har alle haft et afkast på over 70% den seneste måned.

Nasdaq First North All Share index fortsatte også i november den positive udvikling, som indekset har vist gennem det meste af året. 

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.