Small caps med vilde kursstigninger seneste måned

Del indlægget på følgende platforme:

Waturu Holding er i en klasse for sig selv på det danske marked, men er den sidste måned blevet slået af fem nordiske small cap selskaber – alle med månedsafkast på over 100%.

Med et afkast i år på hele 250%. har Waturu også givet det største afkast i år. Foruden Waturu har også robtovirksomheden Scape Technologies formået at give et afkast på over 100%. I den tunge ende, ligger NPInvestorog Conferize med negative afkast i niveauet 80%.

517% afkast den seneste måned har det norske small cap selskab Lifecare opnået uden, at der er kommet væsentlige nye oplysninger om udviklingen af deres produkt (implantat) til kontinuerlig måling af blodsukker. Der er dog ikke tegn på, at kursen er på vej ned med yderligere stigninger i dag.

Den seneste måned har 5 nordiske small caps haft aktiestigninger på over 100%, og de 10 bedst performende aktier har alle haft et afkast på over 70% den seneste måned.

Nasdaq First North All Share index fortsatte også i november den positive udvikling, som indekset har vist gennem det meste af året. 

Printervenlig version af artiklen.

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.


*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Investormøder

Tilmeld Dig vores Arrangementer

ONLINE SEMINAR – 18. maj kl. 10 

Eksisterende sygdomme, nye behandlingsmetoder, oversete aktier

wEBINAR – 19. maj kl. 15 

Danmarks billigste SaaS-aktie – Nexcom

Disclaimer

Kapital Partner udfører eller har inden for de seneste 12 måneder udført corporate finance, market relations, investor relations, Certified Adviser eller andre rådgivningsaktiviteter for følgende børsnoterede selskaber: Biosergen, InterMail, Pila Pharma, Hypefactors, Curasight, Evaxion, Re-Match, Audientes, Mdundo.com, Nexcom.