Saniona: Nu meget nærmere en børsnotering i USA

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

SEK 567 mio. i kassen

Saniona har fået tilført SEK 567 mio. (USD 65 mio.) fra amerikanske og svenske kapitalfonde for dels at booste fremdriften i Tesomet, dels for at sørge for en børsnotering af Saniona i USA. Vi tror på, at en notering i USA vil være en meget stærk driver for investeringscasen og den langsigtede kursdannelse.

Markant amerikansk investering og blåstempling

Blandt investorerne i privatplaceringen er førende amerikanske biotekfonde, hvilket både er en blåstempling af Saniona og bestyrker Sanionas igangværende proces mod en børsnotering i USA – formentlig inden for 1 år. Dertil er det slut med spekulationerne omkring selskabets mangel på likviditet, der har haft en dæmpende effekt på aktiekursen i langt tid. Samlet forventer vi, at det vil medføre en positiv kursdannelse frem mod børsnoteringen.

Stor rabat

Privatplaceringen er sket til en relativ stor rabat til aktiekursen. Således er privatplaceringen sket til SEK 18,50 mod lukkekursen i går på SEK 36,90. Dette skulle teoretisk få kursen ned i niveauet SEK 31. Vi forventer dog, at kapitaltilførslen og at børsnoteringen nu helt reelt er på vej, vil få en større positiv effekt på kursen end selve rabatten.

Første selskab, der går hele vejen

Når Saniona børsnoteres i USA vil det være det første danske selskab, der er gået hele vejen fra en børsnotering på Spotlight (Aktietorget), over Nasdaq First North og Nasdaq Main Market til det amerikanske marked.

Er du professionel investor? Så tilmeld dig kapital partners netværk af professionelle investorer, prof investor, der blandt andet giver gratis adgang til investormøder, udvalgte investeringer og forhåndstegning ved børsnoteringer: Udfyld venligst formularen til højre.

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev? Udfyld venligst formularen nedenunder. 

Leave a Replay

Udvalgte cases
Arrangementer
Dias 1 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 2 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 3 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her