Saniona – Kokainstudie ny kurstrigger

Del indlægget på følgende platforme:

Case: Saniona

Sanionas studie vedrørende anvendelsen af NS2359 til behandling af kokainmisbrug har vist så gode initiale resultater, at det kliniske forsøg fortsættes. Det ser vi (fortsat) som en kurstrigger.

Det er hidtil ikke lykkedes nogen at udvikle et medikament til behandling af kokainafhængighed. Det er derfor en meget god nyhed, at man efter resultaterne for de første 50 patienter vælger at forsætte studiet med de yderligere 30 patienter, som studiet oprindeligt var designet til, samt, at dosis øges, hvilket viser, at NS2359 var vel tolereret. 

Studiet udføres og finansieres af University of Pensylvania, så Saniona har fuldt ejerskab af projektet og er dermed ejer af den fulde værditilvækst.

Vi fastholder vores forventning om en aktiekurs i niveauet SEK 65 (+102% fra eksisterende kursniveau).

Kursudvikling seneste 12 måneder

KURSFORVENTNING

Kurs nu: SEK 32,20
0-6 MÅNDER: SEK 65 (+102%)
6-12 MÅNEDER: SEK 65-75 (102-133%)

Printervenlig version af artiklen.

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.


*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Investormøder

Tilmeld Dig vores Arrangementer

ONLINE SEMINAR – 18. maj kl. 10 

Eksisterende sygdomme, nye behandlingsmetoder, oversete aktier

wEBINAR – 19. maj kl. 15 

Danmarks billigste SaaS-aktie – Nexcom

Disclaimer

Kapital Partner udfører eller har inden for de seneste 12 måneder udført corporate finance, market relations, investor relations, Certified Adviser eller andre rådgivningsaktiviteter for følgende børsnoterede selskaber: Biosergen, InterMail, Pila Pharma, Hypefactors, Curasight, Evaxion, Re-Match, Audientes, Mdundo.com, Nexcom.