Saniona: Fremgang I PWS

Fremgang i PWS og investeringscasen

Investeringscasen i Saniona er fortsat på sporet efter meddelelsen om, at rekrutteringen af teenagere til PWS fase IIa forsøget er afsluttet. Vi fastholder derfor vores forventninger til aktiekursens udvikling, herunder til kurstriggere i 1. kvartal 2019.

Prader-Willis Syndrom (PWS) er en genetisk sygdom, der giver personerne en uhæmmet sultfornemmelse. På grund af de få tilfælde af PWS er det muligt for at opnå Orphan Drug status og dermed en hurtigere og væsentlig billigere godkendelsesproces. Med afslutningen af rekrutteringen, der dog holdes åben for yderligere patienter p.g.a. interesse for at deltage i forsøget, er Saniona et mindre, men væsentligt skridt videre med PWS projektet. Det er derfor fortsat selskabets plan at offentliggøre initiale resultater af forsøget i 1. kvartal 2019, som formentlig vil få stor kursmæssig effekt – uanset udfaldet.

KURSFORVENTNING

Kurs nu: SEK 33,65
0-6 MÅNDER: SEK 55 (+63%)
6-12 MÅNEDER: SEK 55-65 (63-93%)

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email