Webinar: Sådan fordobler InterMail omsætningen samtidig med, at indtjeningen mere end fordobles

Se eller gense webinaret hvor der blevet stillet skarpt hvad CEO Anders Ertmann gør og vil gøre for nå sit løfte til aktiemarkedet om inden for de næste to år at fordoble omsætningen til DKK 200 mio. og da det skal ske lønsomt, vil indtjeningen blive mere end fordoblet. Akkvisitioner er en del af formlen, og det kræver et – fortsat – stærkt cash flow, så dette bliver bl.a. også rundet af Anders Ertmann.

Se webinaret nedenfor

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email