Renegas køber Thorsø Biogas

Kapital Partner har rådgivet Renegas og moderselskabet Fremsyn Holding omkring finansiering samt sourcet finansieringen til Renegas’ opkøb af det andelsejede Thorsø miljø-og biogas, nu Thorsø Biogasanlæg. Foruden Thorsø Biogasanlæg ejer Fremsyn Holding biogasanlægget Foersom Biogasenergi samt er medejer af handelsselskabet Biogas Express.

Biogas, herunder særligt 2. generations biogas baseret på restprodukter, oplever en kraftig vækst i Europa – dels pga. den væsentlige miljømæssige impact fra reduktionen af drivhusgasser (metan), dels pga. det akutte behov for gas fra andre end Rusland. I forbindelse med etablering af Power-to-X anlæg, der har behov for CO2, vil der herfra være et væsentligt behov for den CO2, som biogasanlæggene kan levere.

Mange biogasanlæg, herunder i Danmark, er selvstændige anlæg, der ofte er ejet af de lokale landbrug, der leverer gylle m.v. til biogasanlæggene, og som modtager afgassede produkter retur som markgødning. I takt med en internationalisering af biogassektoren ses en konsolidering af sektoren og krav om en professionalisering af hele driften. Det er en udvikling, der kun lige er begyndt.

Kapital Partner har øget sit fokus mod at assistere virksomheder, der arbejder med en positiv impact for særligt klima og miljø. Således har Kapital Partner tidligere bl.a. rå

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email