Pila Pharma – Hør CEOen fortælle om selskabets unikke tilgang i behandlingen af diabetes

Pila Pharma investreingscase

Vi havde i sidste uge fornøjelsen af at have interview med Pila Pharma’s CEO Dorte X. Gram, hvor der blev gået i dybden med selskabets nye tilgang til behandling af diabetes. Interviewet kan ses i fuld længde nedenfor.

Pila Pharma har pt. et diabetesprojekt i pipelinen XEN-DIA, som ligger i den midterste fase, og som bygger på tanken om, at inflammation (betændelse) hæmmer udskillelse af insulin. Det tager sit udgangspunkt i CEO Dorte X. Grams Ph.d.-afhandling, som hun gennemførte, imens hun arbejdede for Novo Nordisk. Den relateres til den såkaldte chili-receptor, som sidder på smertefølsomme nerver. I interviewet kan du høre Dorte forklare mere om Pila Pharmas tilgang til behandling af diabetes, samt om hvordan de foreløbige data ser ud.

Diabetesprojektet XEN-DIA er på vej mod det såkaldte fase IIb studie med det formål at etablere proof-of-concept. Fase IIb studiet ventes igangsat i H1’2023, og resultaterne herfra ventes i H1’2024. Gode resultater vil være, at behandlingen med XEN-DIA fører til et lavere langtidsblodsukker, HbA1c.  I vores interview uddyber Dorte, hvad der vil være gode data i fase IIb, og giver sin vurdering af, hvor i det medicinske forløb, selskabet tænker at positionere behandlingen samt et kommende fase III studie og mulighederne for udvidelse af pipelinen.

Vi ser med stigende optimisme frem mod offentliggørelsen af fase IIb resultaterne i H1’2024, hvor gode resultater dels vil bane vejen for et afgørende fase III studie og løfte sandsynligheden for en potentiel markedslancering i 2027 forventelig sammen med en partner samt dels sænke den generelle selskabsspecifikke risiko.

Aktiekurs udvikling

Disclaimer 

Udvalgte investeringscases

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer..
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Udvalgte cases

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email