Nordiske Small Caps i orkanens øje

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Ikke overraskende er det selskaber hvis forretning er positivt påvirket af coronakrisen, som er højdespringerne i marts måned og for året indtil nu, men også andre aktier klarer sig mere end godt. 

SoftOX Solutions of Bambuser

Norske SoftOX er et medtec selskab, der har udviklet en ikke-giftig men effektiv antiseptisk teknologi til at fjerne og forhindre biofilm. Med kursstigning på 318% i marts, er aktien helt alene i front. Svenske Bambuser, der har udviklet en streamingteknologi og -service til mobiltelefoner har også i marts fået investorernes interesse med en kursstigning på 131%. Begge selskaber er gode eksempler på, at investorerne trods turbulente aktiemarkeder fortsat leder efter de gode cases.

Meget høje top 10 afkast i år – modsiger at der er krise på aktiemarkedet

For året er det dog Curando der er i top

Trods Bambusers og SoftOXs kursstigninger i marts er det Svenske Curando Nordic der i år har givet investorerne det største afkast med 544%. Curando er også et healthtech selskab, der bl.a. leverer healthcare as a service (HaaS). DanskeKonsolidator, der leverer SaaS konsolideringssoftware, og således ingen positive effekter har af coronapandemien ligger stadig godt til med et afkast på 252% siden 1. januar i år.

3 danske selskaber i IPO-top på kursudvikling siden børsnotering

Børsnoteringer er stadig en god investering

Selskaber, der er blevet børsnoteret de seneste 12 måneder, har også vist gode aktieafkast. I top 10 er der tre danske selskaber, henholdsvis Waturu HoldingKonsolidator og Fluoguide – selskaber der spænder meget vidt i forhold til sektor og investeringscase. Det lover godt for de kommende venture IPO’er.

Relativ god udvikling i First North All Share Index i år

Relativt lille kursfald

Med et kursfald i år på 8,9% i år og en kraftig rebound fra bunden, har First North aktierne klaret sig relativt godt og væsentligt bedre end hvad der er set tidligere, når aktiemarkederne rammes af store kursfald. Det viser, at investorerne fortsat er interesserede i og aktive i markedet for de mindre selskaber, der også kan levere gedigne kursstigninger på enkel-taktieniveau.

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev? Udfyld venligst formularen nedenunder. 

Leave a Replay

Udvalgte cases
Arrangementer
Dias 1 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 2 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 3 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her