Nexcom H1: Sikring af kapital til profitabel vækststrategi

Nexcom investeringscase

Nexcoms halvårsregnskab bød på få nyheder til markedet, som ikke allerede var blevet kommunikeret i forbindelse med selskabets kapitaludvidelse i Q2. Selskabet har sikret sig i alt 9,5 mDKK til at udføre den nyligt kommunikerede strategi om profitabel vækst.

Nexcom: Ticker: NEXCOM | Kurs: DKK 2,7 | Market Cap.: DKK 35 mio. | YTD kursudvikling: -29%

Nexcom rapporterede en omsætning på 4,3 mDKK for H1 2022 mod 5,2 mDKK i H1 2021. Selskabets omsætning i H1 2022 har været påvirket af den geopolitiske krise i Ukraine, som har ledt til udsættelse af implementering af systemer hos kunder. Dertil var omsætningen i H1 2021 udsædvanligt høj grundet et one-time beløb relateret til udviklingen af selskabets AI-produkt.

Læs hele investeringscasen på Nexcom her

I og med, at nyhedsflowet i H1 rapporten var kendt i forvejen, så afventes den kommende Q3-meddelelse med stor interesse. Her vil det blive klargjort om selskabet er vel undervejs i implementeringen af den nye strategi. Dertil vil det også blive klargjort, hvor meget omsætningen/ARR vil blive påvirket af ændringerne. Nexcom kommer med Q3-meddelelse d. 24. november

Kursudvikling for Nexcom vs. Kapital Partners First North Denmark index YTD

Kort om Nexcom:
For store virksomheder med flere tusinde eller hundredtusinder af kunder er det nødvendigt med automatiserede systemer til håndtering af kundehenvendelser via f.eks. telefon eller mail – fra selve kontakten med kunderne til udførelse af kundeønskerne og -ordrerne. Nexcom leverer sådanne IT-systemer til særligt B2C -virksomheder, inden for telefoni, forsikring, energi og ejendomsadministration. Kunderne er fra Skandinavien, Europa og Nordamerika og består bl.a. af Telenor i Danmark og USA, Telia i Danmark, Norge og Lithauen samt Groupon, RealPage og Lash i USA.

Disclaimer

Ønsker du at modtage et af vores nyhedsbreve? Udfyld venligst formularen nedenunder.

  • Investeringscases – Nyhedsbreve med top aktuelle investeringscases fra de nordiske vækstbørser og life science sektoren, og ugentlige markedsopdateringer.
  • Børsnoteringer – Opdateringer på nye og igangværende børsnoteringer i Skandinavien samt resultaterne af dem. (Nyhedsbrev fra Nyemission.dk)   
  • Nyheder – Nyheder fra og om Kapital Partner, herunder indsigt om kapitalmarkederne og børsnoteringer samt invitation til investormøder og- arrangementer.
  • Danish Biotech Weekly – Ugentlig opdatering med nyheder og kursudvikling for alle danske, børsnoterede selskaber uanset hvilket land eller børs de er noteret

*Hvis du ønsker information om vores kommende investeringsforening med fokus på de nordiske vækstbørser, herunder mulighed for at investere, så tilmeld dig nyhedsbrevet Nyheder.
Investornetværk:

Ønsker du at være en del af Kapital Partners investornetværk, hvor du får adgang til investeringer i selskaber og emissioner, samt indbydelse til investorrettede arrangementer
udfyld venligst formularen her.

Se Casen her

Seneste webinar med nexcom

Seneste om Nexcom

Del indlægget på sociale media eller på email. 

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email